5 entry daha
  • kitaptan bagimsiz olarak ozellikle johnny depp ve delilerin $ahi benicio del toro'nun enfes oyunculuk gosterileri ve nuktelerle bezeli olan film. en akut ariza sahnelerden biri olan asansor (hatirlayalim cameron diaz) flashback sahnesinde dr. gonzo efendi'nin "yeah, big ones...i ride the big fuckers" repligi ile acilan $ov, gonzo'nun "i think we have an ignorant chicken shit...move over man" mizansen'i ile $aha kalkacak, pembe gomlegine ragmen "pink motherfucker" saldirisinda ise $ahika yapacaktir, ardindan bicak saplama hareketi ile le grand finale gercekle$ecektir.

    yine muhte$em etudlerden birinde, yari$ alanina dalan duke, kendisine "buraya park edemezsin arkada$im" edasi ile gelen polise basin kartini cikartip yuzunu bile cevirmeden "fuck off" demesi, basinin isterse ananizin amina parkedeceginin, buna da basin karti ile gelen imtiyazla sahip olduklarinin profili verilmi$ 10 saniye icinde (ya da sadece komik olsun diye cekmi$ler, ben fazla derine verdim kendimi). duvarda yansiyan goruntusunde carpet bombing endam eden bir b 52 icin duke'un, "(kill him) not yet, i want to study its habits" demesi bile saniyelik bir artbeyin parlamasi gibi.

    yine de kafaya baglanan mikrofon, ardi arkasi gelmeyen bir paranoya (they changed the fuckin' lock on us man), basin forsu ile asla odenmeyen faturalar anlik cakan fikirleri ile sava$, toplum ve uyu$turucu hakkinda bir deneme tadinda yakalanan kitap uyarlamasi olmu$, hastasiyiz gilliam bey'in. as your attorney, i would advise you to....
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap