4 entry daha
  • adını ve meslegini bildigim ve arac altında kalan, sahibince parcalanan bir sürü kedi ve kopege yardım etmek icin hatta cebinden paralar verdigini ve bırakın yurtdısında tanımadıgı insanlara hayvan gondermeyi, yurticinde sahiplenmek isteyenlere bile hayvana cok iyi bakılacagından emin olmadan sahiplendirme yapmadıgına tanık oldugum insandır. bir takım paranokyaklar tarafından hayvan kacakcılıgı vs. gibi şeylerle suclanmasına bakmayın, bir güven temsilcisi, hayvan dostudur. yaralı ,ezilmis vs. buldugum hayvanların tedavisi konusunda bana ve bir sürü insana yardımcı olan kisidir.aman da heyvanı getir ben bunu yurtdısına yollayayım demeyen insandır. oyle biri olsa niye kendini sagda solda basında radyoda facebook'ta lanse etsin ki? gizlice toplar hayvanları yollar yurtdısına eger oyle olsa.

    victor ve onun gibilere çamur atarak ne elde ettigini anlayamadıgım birtakım arkadaşların bence önce üstünden araba geçmiş ve tüm kemikleri kırılmıs ic kanama geciren yavru bir kediyi kucaklarında 10 dakika tutmalarını ve düsünmelerini isterdim. victor her gün solucanlar tarafından yenilmis kedi yavrularını, sahibince sopayla dovulerek tüm kemikleri kırılan kopekleri, sokakta mahalledeki magandalarca işkence gormus kopekleri kucagina aliyor, onları iyilestirmek icin gerektiginde cebinden para odüyor, gerektiginde gonulluler buluyor, the marmaranın tekmeleyerek oldurulen kopegi ebru gibiilerini de basında gündeme getirerek kamuoyu yaratiyor.

    victor'un en azından kendi erişebildigi hayvanlara yapmaya calistigi yardıma destek olan onalrca insan da elbette ki salak degil. ortada kotu niyetle birseyler donup donmedigini herkes kadar onlar sorguluyor ve yakından sahit oluyorlar. bu nedenle bu ülkede yapılan her güzel seye illa komplo teorisiyle yaklasmak alıskanlgıımızdan kurtulup arada bir iyi şeyler yapanları takdir etmeye baslamak gerekiyor.

    keske 10.000 tane victor zihniyetli adam olsa ülkemizde...

    ha tamam , tüm günleri moral bozucu yaralı sakat ve bazen kurtarılamayıp olen hayvanlarla geçen bir insanın sinirleri, hepsine yardım edemiyor olmaktan yıpranmıs olabilir. hayvanların acılarına bu kadar tanık olup da dogru duzgun destek gormedigi icin insanlara karsı biraz kızgın olabilir. bu nedenle bu adam gıcık olma lüksünüz varsa olabilirsiniz. tüm gecesi ezilen bir kediye yardım etmeye calismakla gecen biri olarak kainatta hep birlikte hareket ettigimiz bu günes sisteminin, bu dünyanın bütünün bir parcası olarak goruyorum aynı toprakları paylastıgımız canlıları. uzaydan baktıgımızda insanı hayvanı zencisi topragı havası suyu herseyiyle biz bir bütünüz. dünya ve hayat...o bütünün en caresiz parcaları da insanlar ve hayvanlar. herkes ogullarına gemicik alırken, verigler kacırırken, seldeki malları yagmalarken, en yaknlarını cıkarları icin kullanıp kandırırken, victor takma adıyla (ssg gibi bir sey..nickname yani= ortaya cikarak düşmüşlere, umutsuzlara, yaralılara yardım etmekten baska bir niyeti olmayan bir adamin arkasından laf soylemek sizi mutlu ediyorsa buyrun ediniz.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap