1 entry daha
  • yakında kokusu çıkar nasılsa. ama şimdiden diyebileceğim şey şu. kesin akp'li birisi tekne, yat işine falan girmiştir. sonuçta akp'li iş adamının kazanacağı parayı elbette ki devlet finanse etmeli değil mi?

    ya da özelleştirme, peşkeş falan derken kazanılan paralarla yat alabilecek seviyeye gelen akp'lim elbette ki %27,4 vergi ödemek istemeyecektir. düşünsenize diyelim ki 1 milyon liralık yat beğendiniz... 274 bin lira vergi... ohooo o paraya en güzelinden bir mercedes s class alınır değil mi? devlete verilen vergiye yazık yani. hem akp'lim "madem vergi verecektim neden kaçırıyorum ki?" diye de düşünecektir. sonuçta maaşının, yaptığı telefon görüşmesinin, aldığı benzinin içinde, hatta aldığı nefeste bile onun yerine vergileri çatır çatır ödeyen aptal bir kalabalık var. o niye ödesin. zaten türkiye söz konusu olunca vergi denen şey fakirlerin ve orta gelirlilerin ödemesi gereken bir şey. zenginseniz ve bir de akp'liyseniz vergi ödemek haram, yemek helal. kuranda da yazıyor bu!

    kısaca artık vergi muafiyeti mi dersiniz yoksa vergi indirimi mi bilemem ama bu işten akp'li birilerinin kar ettiği / ediyor olduğu veya edeceği kesin... ama bu akp'lilerin seçimde kömür alan akp'liler olmadığı da kesin.

    ayrıca;
    (bkz: akp'li)
    (bkz: akp sevici)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap