8 entry daha
  • kimi orospu çocuklarına göre kolay kadın. boşanmış nasılsa, yanındaki erkeğe ya veriyordur ya verecektir. arası yok. arkadaşlık, dostluk kurulamaz böylesiyle. bir kere tatmış ya erkeğin tadını, yeter. iflah olmaz artık. sizin tabunuzu sikeyim ben. sizin, kurduğunuz cümlelerin harflerini tek tek götünüze sokayım. kadınlı erkekli üstelik. ayırt etmeden hiç. nasıl pis, nasıl nide bulandırıcı insanlarmışsınız lan.

    bu kadınlar içün söz konusu olan bakış açısının suçu sadece sosyal açıdan gelişmemiş, geleneklerin prangalarından kurtulamamış insanlarda mı? hayır. en kültürlünüz, en çağdaşınız da aynı bokun laciverti. bak dizilere, filmlere.. dul kadın mı var? kesin abazandır; erkek hasretiyle yanıp tutuşuyordur. kah elinde tatlıyla gelir tipi bir sike benzemeyen başrol oyuncusunun kapısına, kah tamirat bahanesiyle onu evine çağırır. senaryo gereği... yazdığınız senaryonun mürekkebini sikeyim. hayata tutunmaktan başka gayesi kalmamış; muhtemelen ailesi ve dahi dostları tarafından bile yalnız bırakılma noktasına gelmiş insanları, ki toplumun bakış açısını bile bile, böyle resmetmek orospu çocukluğu değil de ne? bugün sokaklarında yaşayan dul kadınların ardından bakıp iç geçiren, mide bulandıran fantezilerinin figürasyonunu onlarla sağlayan; günlerde onların dedikodusunu yapmayı evla bilen insanların bu durumlarında hiç mi payınız yok? siz şu halinizle, tecavüzcülerden bile daha betersiniz yemin ederim. onların fiziken yaptığını, siz zihnen milyonlarca insana yapıyorsunuz zira.

    şu bol müzikli, kısa mesajlı kanalları 2 dakika izleyin allah aşkına. alt yazıyla geçen metinleri okuyun. "adım x, y'deyim, sınırları olmayan dul bayanlarla konuşmak istiyorum", "adım x, arkadaş arayan dul bayan varsa ben buradayım", "adım z, geceleri yanlız yatmaktan bunalmış dul bayanlar belne iletişime geçsin -yazdığın cümlenin amına koyayım-"... hepiniz boyunuzca bok çukuruna batmışsınız haberiniz yok. insanlık sizin üzerinize hasbelkader sıçramış bir sıfattan başka bir şey değil. en yakın arkadaşımın evine gidemiyorum ben. neden biliyor musunuz? komşuları dedikodu çıkarır deyu. neden biliyor musunuz? millet "akşam eve erkek aldı" der, durumu bilmeyen bir piç belki yarın bi' gün kapısına dayanır deyu.

    eğer boşanmış kadınlara bakış açısınınn kisvesi ahlak ise o ahlakı; namus ise o namusu; gelenek ise o geleneği sikeyim. acımadan. hunharca. dizine indiricesine.
198 entry daha
hesabın var mı? giriş yap