6 entry daha
  • öncelikle bir yasa çıkararak, güvenlik güçlerini desteklemek kaydıyla, belirli bir süre için giyinmeyi yasaklamak. amaç ne? amaç, aslımızın, doğamızın ne olduğu; insanın güzelliğini ve varoluş amacını bir hatırlatmak. bu durum kanıksanınca, yeni bir düzenlemeyle kıyafet serbestisi getirirdim. isteyen türban taksın, isteyen çıplak gezmeye devam etsin. zaten her şey baştan aşıldığı için, kimse saçımın ucu görülünce birilerini bi yerleri kalkıcak telaşında olmazdı.

    yan kazanımlar: ekonomik gelişim. nasıl mı? şimdi zaten çırılçıplak olarak gezildikten sonra, aslında kıyafet dediğimizin şeyin bir zorlama olduğunu farkedek insanlar. böyleye, gucciymiş, pradaymış, efendime söyleyeyim dolce&gabanaymış falan öyle binlerce dölara satılamayacak ülkede. kimse calvin klein donlara o kadar para dökmeyecek, victoria's secret ürünlerini ise düğünlerde giymeye başlayacak insalar.

    madem en akıllı yaratıklar biziz, neden tüm canlılar çıplaklık hususunda nefislerine hakim oluyorken biz olamıyoruz değil mi ama?
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap