• her türlü demokratik ve bölgesel açılımın önünde duran en büyük tehditlerden biri. müsebbibi olabilecek deliler yurdun muhtelif bölgelerinde, ikitelli ve ankara bakanlıklar bölgesinde aranmaktadır. ülkemizin aydınlık yarınlara taşınmasını kendisine görev edinmiş, ilerici, moderin, demokratik büyüklerimizden bu konuyla ilgili yapılan açıklamayı aşağıda bilgilerinize sunuyorum efendim...

    "sayın kürtçü ayrılıkçı liderler. pek muhterem kürtçü akademisyenlerimiz. candan aziz kürtçü arkadaşlar.

    sosyalist-liberal-islamcı tüm kürtçü örgütlerin silahlı silahsız gerillaları, gerillalarımız.

    canım kardeşlerim, hassasiyetlerinizin ve isteklerinizin farkındayız. milliyetçisiniz, civanmertsiniz...

    tüm dünya tarihi'ne yön vermiş 50 bin yıllık şanlı kürt tarihi'ni, medeniyetlerin kaynağı toplumsal yapınızı korumak ve şıhlarınızın, ağababalarınızın, ağadedelerinizin ruhlarını şad etmek, bu öğretiye kurumsal şekilde sahip çıkılmasını sağlayacak değişiklikler yapılmasına ön ayak olarak onlara layık kürt önderleri olmak istiyorsunuz.

    emin olun bu ulus devlet sizler kadar bizlerin de canımıza ot tıkadı. şeytani devletçi uygulamaları ile olsun, yok efendim fırsat eşitliği yok zorunlu eğitim diye tevhid-i tedrisat kanunu gibi vahşetlere imza atıp medreselerimizi kapadılar, çok yönlü çok kültürlü eğitimin önünü kestiler, bir de eğitim-öğretimi ücretsiz yapıp herkesi tek tipleştirdiler.

    okuma yazma seferberliği kisvesi altında zavallı kürt yavrucaklara köhne-türedi dillerini ve batı özentisi latin alfabesini dayattılar.

    yüzlerce yıllık soylu ailelerinizin, bölgenin cahal halkını yakinen tanıyan şefkatli ağalarınızın ve şanlı şıhlarınızın yetkilerini sömürgeci vali ve kaymakamları ile ellerinden almaya çalıştılar. kendi topraklarınızda esir oldunuz kendi yurdunuzda parya...

    tamam bunlardan, başka şekillerde, biz de çok çektik.
    bu rejim değişmeli, bunlar tartışılmalı. gerçekler ortaya çıkmalı ya haaan! bir itirazımız yok.

    ama değerli kardeşim, siz manyak mısınız lan?

    ne demek çözümün yolu imralı'dan geçer? nasıl gidersiniz olum siz ramazan bayramının ilk günü pkk'lının cenazesine?

    sayın öcalan'a af söylemi de ne oluyor bre dingil? imralı'ya özgürlük diye meydanlara dökülmek de nesi?

    amerikalılar bir yandan, ab bir yandan ümüğümüzü sıkmakta kitapsızlar.
    yapıcaz işte birşeyler yapmayacağız demiyoruz ki birader. ama bu ülkede bir siz yoksunuz ki! sadece sizin gibi medeni ve avrupa toplumları ile en üst düzeyde entegre olmuş halklar yaşamıyor maalesef bu cennet vatanda.

    idraksiz türkler` :etrak-ı bi idrakvar, yarı meczuplazı var, sağı solu belli olmayançerkez`i var, say say bitmiyor kardeşim mozaik...bunların da vatan millet diyince diken diken olma özelliğine sahip körolası tüyleri var. oğlu kızı pkk savaşçıları tarafından öldürülmüş eş dost beraber hesap edince milyonluk kesimler var.

    herif kaçakçılık yapar ama terör, şehit, vatan falan dedin mi gözü döner, "öl de ölelim" moduna girer biz bilmiyor muyuz bunları.

    ne oluyor koçlar biz tam ortamı toparlarken coşum coşum demeç vermek? deli mi sikiyor kardeşim sizi! başka birşey olamaz zira ulusçularda, kemalistlerde çük kaldıracak hal kalmadı...

    olacak işi oldurmayacaksınız lan kerizler. üfleye üfleye dostlar, yavaş yavaş, ısıta ısıta...

    hiç mi birşey öğrenemediniz tonton ağabeylerimizin 60 yıllık şanlı mücadelesinden...

    hepinizi sevgiyle selamlar ve münasip yerlerinizden öperim sayın kardeşlerim "
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap