7 entry daha
  • iş planı neymiş lan? bana kredi verecek olan banka zaten benim kara kaşıma kara gözüme veriyor krediyi, hem banka müdürü tanıdık, hem krediyi geri ödeyebilecek miyim diye sormak ne demek? dolandırıcı mıyım lan ben?!

    swot analizi ne lan? vay rakipleri tanıyacakmışım, yok zayıflıklarımı görecekmişim. tek rakibim thy benim, en zayıf noktam koltuk altım, çok gıdık alıyorum oradan. hem swat lan o, yanlış yazmışsın swot diye.

    fırsat maliyeti değil, onu da yanlış biliyorsun, üretim maliyeti o. alt alta yazarım kalemleri, üstüne %30 işçilik, %50'de kâr koyarım, al sana maliyet işte. vergiyi falan karıştırma şimdi, mali müşavir halleder onları.

    işe yatırıma gerek yok, ne olacak bilgisayarı hızlandırıp, fabrikadaki makina parkını genişletince? üretim süresi biraz uzun ama müşteri de o kadar beklemeye katlansın, asıl acil olan benim o mercedes'i almam.

    neymiş efendim iso alınca iş yapma yöntemimi düzenleyecekmiş. en iyi düzen benim düzenimdir, iso kim oluyo lan?! veririm parasını, asarım belgemi duvara.

    vergi ödemek is-te-mi-yo-rum, istemiyorum lan! zaten eşşek yüküyle sgk primi ödüyorum, neymiş herkes öderse bende az ödermişim. bir enayi beni buldunuz, önce diğerleri yatırsın, bana sıra gelene kadar ben zaten yatırırım.

    en sevdiğim işçi sgk primi ödemediğim işçidir. hem bu kadar şirket içinde sgk gelip beni mi bulacak?
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap