4 entry daha
  • hele ki kürt açılımının epeyce tartışıldığı bugünlerde, böyle bir olayın olması ve ardından gösterilen zaafiyet ve vicdansızlık örneği daha yıllar yılı kürt sorunun devam edeceğini göstermiştir bizlere.
    beğenin ya da beğenmeyin taraf gazetesi olayı dün duyurmasaydı daha hiç birimizin haberi olmayacaktı bu olaydan, yer aslında o kadar önemli değil mühim olan devletin kurumlarının olaya gereken duyarlılığı göstermemesi, belki bu olay ege'de ya da marmara'da olsa belki diğer gazetelerde de duyardık ama haberin ömrü sadece 1-2 gün ile sınırlanmış olacaktı. yine üstü örtülmeye çalışılacaktı.
    burada örneğini gördüğümüz ve daha binlercesi* yaşanmış güneydoğu anadoluda bu gibi olayların hep üstünün örtülmesi, asıl sorun bu, hatırlayalım daha çok olmadı bir subay ceza olarak pimi çekilmiş el bombasıyla 4 kişinin ölümüne sebep olmuştu, ne oldu yine unutuldu gitti.
    insana verilen değerin sıfır olduğu bir coğrafyada daha nice ceylanlar, mehmetler gidecek.
    bu entryi zamanın ötesine göndermeden önce ölen kızın annesinin ya da babasının yerine koyun kendinizi, ardından hissettiklerini ve içlerinde büyüyen kini gözünüzün önünde canlandırın, bu olayların o coğrafyada sürekli yaşandığını düşünün.
227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap