3 entry daha
  • burdur'dan itibaren tabelasını görmeye başlayınca turistlere yönelik lüzumsuz pahalı bir oyuncak zannettiğimiz ancak kemer yoluna girince ve tepedeki istasyonla birlikte aradaki direkleri görünce mutlaka gidilecek listesine eklediğimiz mekandır.

    akşam vakitleri olduğu için olimposa gidelim bir iki gün kalalım dönerken uğrarız demiştik. olimposta her denize girişimizde arkadaşımla birbirimize gösterip "şuraya çıkacaz olum çok manyak olacak" yorumları yaptıktan sonra nerden girildiğini arayarak kemer yoluna girdik tekrar. zaten anayolun hemen yanında nizamiye ve güvenlik görevlisi var, ad soyad alıyor kendisi. çok zevkli bir tırmanıştan sonra (1,4 clio olmasa çok daha zevkli olurdu eminim ama buna da şükür tabi) alt istasyona girdik arabayı bırakıp. e tabi yol boyu kaç paradır acaba diye düşündükten sonra girer girmez görevli arkadaş şimdi çıkıyo kabin sizi yetiştirelim isterseniz diyince bizde aceleyle 40+40=80 tl verdik ayaküstü çok sorgulamadan. e tabi "çokmuş ya" repliği refleks olarak çıktı görevliye ama görevli de zaten cevap vermek yerine " bi gidin gelinde ondan sonra çok mu az mı karar verin" bakışı attı bize. kabine bindik çıkıyoruz tabi ama nası yusuf nası yusuf bizde. direklerden geçtikçe zaten bir boşluğa düşme hissi oluşuyor ama adamlar yapmış arkadaş en sağlamından...
    netice itibariyle indik zirveye ama şort ve boxer atlet olunca baya bi üşüyor insan. allahtan çantaya almıştık uzun kollu bişeyler. zaten o manzarayı gördükten sonra titreye titreye biraz daha kalmak için kendini zorluyo insan. finike'den lara'ya kadar ayaklarınızın altında. google earth'den bakıyormuş gibi. biz büyülendik açıkçası. deli gibi fotoğraf çektik zaten. ancak birde tam bahar aylarında gidip karlı halini de canlı olarak görmek istiyoruz şu an. gidip görmemiş olan varsa yemesin içmesin 40 lira versin oraya.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap