• ortalama bir tıp doktorunu çıldırtabilecek, fekat işinin ehli uzman bir kadroyu da uçurup mesleki anlamda doruklara çıkartabilecek üçlü.

    işte o sebeptendir ki, bu trio bugün galatasaray futbol takımı kadrosunda yer almaktadır. nasıl ki, alt yapıya önem gösterilip birbiri ardına yıldız futbolcular yetiştiriliyorsa, nasıl ki frank rijkaard gibi bir teknik adam getirilerek takımın bir sisteme kavuşması hedefleniyorsa, bu da kulübümüzün sağlık kadrosunun en üst seviyeye çıkması için bizzat yönetim tarafından tasarlanarak uygulamaya konulmuş son derece bilinçli ve uzun vadeli bir planın esas unsurudur.

    bu sayede, gelecek yıllarda dünyanın en iyi sağlık ekibine, en uzman spor hekimlerine sahip olacağız ve "sakatlık" kelimesi, galatasaray ile ilgili haberlerde bir daha duyulmamak üzere tarihin tozlu sayfaları arasına karışıp gidecek. "falanca futbolcu tedavi olmak için bayern münih'in doktoru hermann götheller'e gitti" türünden haberler artık spor basınımızda yer almayacak. hatta dünyanın çeşitli liglerinden futbolcular tedavi olmak için galatasaray'ın kapısını çalacaklar ve kulübümüz için yeni ve ciddi bir gelir kapısı açılacak. işte hedef budur.

    yoksa bir futbol kulübü neden durup dururken gökhan zan'ı transfer etsin ki? yahut niçin tobias linderoth gibi bir adama bunca yıldır kulüp çatısı altında yer verilsin?

    di mi ama? ben inanmak istiyorum buna. allam, nolur böyle olsun bu..
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap