5 entry daha
  • bir kadina durup dururken memelerinin sarkik oldugunu (veya cok guzel oldugunu) soyleyip onun "cinsiyeti" uzerinden metinler ureterek ona yolluyorsaniz bu satasmadir.
    bunun akabinde iletileriniz, kimliginize gonderme yapilmaksizin kamu bilgisi haline getiriliyor ise bu "ozel hayat ihlali" degildir; misandri hic degildir; hakkiniza tecavuz edilmis de olmaz.
    hukuk boyle bir sey degildir.
    o kadinin kisiligi hakkinda olur olmaz yorumlar yapiyorsaniz, o kadini taniyan ve tanimasa bile ortaya koydugunuz "mantiksizliginiz"dan rahatsiz olup bunu dile getiren insanlar sizin uzerinize "agzindan kopuklerle" saldirmis olmazlar.

    eger saglamsaniz, her kosulda yaninizda dururuz..

    ha hicbiriniz skimde degilsiniz, ben buyum ve bunu dogru buluyorum diyorsaniz da gercekten saygi duyarim (duyariz?) ama o zaman da tuhaf iddialarini ve anlamsiz savasini surdurmemeni gayet de makul bir bicimde beklerim. bildigini okumaya devam etmelisin o vakit, ikna etmeye ve yandas bulmaya cabalamaya degil.

    kendini gerekcelendirmekten aciz, mantiksiz ve sahsa yonelmis saldirilara girisen insanlardan genel olarak hoslanmiyoruz biz. biz kim? hoslanmadigin herkes su asamada.

    welcome to the club
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap