3 entry daha
  • haberim olmadan verdiğim mesajlar bütününü teşkil eder.
    ulan ne çok mesaj veriyormuşum meger. sigara günde bi paket. hele bi de 1. tayyip yasaklarından sonra hiç sektirmiyorum, bi paket kesin artısı var eksisi yok. en az günde 20 mesaja tekabul ediyor içtiğim her sigara hastalıklı beyinlerde
    sigara içen kadın görünce gözünü kapattığını söylüyor birileri. kuvvetle muhtemel şebeklikten. ama bir kısmını da taşımıyor değil beyinin az sayıdaki kıvrımında buna eminim.
    çünkü kadın tahrik unsuru. bırak mini etek giymemizi bırak sigara içmemizi varlığımız bile bu gibiler için tahrik unsuru. değil mi ki açık bıraktığınız her saç teli için binlerce yılan saldıracak saçlarımıza. siktir et güzelim biz aklen ve dinen dun yaratıklarız değil mi ?
    tck bile aklen eksik gördüğüne ceza vermiyor tanrı mı verecek canımın içi? e zaten tanrı gözünde de dinen ve aklen eksiğim o zaman cezam da ona göre olacaktır değil mi balkabağım?
    o zaman beni sigara içerken görüp mesaj vermeye çalıştığımı falan söylemeye kalkarsan kırıveririm kafanı şebeklik yapıyor yapmaya kalkışıyor demeden. kırarım kafanıve allah bile bana ceza vermez güzelim.
    civarımızda dolaşmayın, girin boktan fare deliklerinize bakmayın bize. biz de hem sizi hem de kendimizi günaha sokmayalım olur mu?

    kadın görünce yıkılan gelenekselliğinize değerlerinize tüküreyim rezil herifler.

    ha bi de rica ederim kimse bana 'niçin bu tip zihniyeti muhatap alıyorsun' falan diye sormasın artık. bazı hırtlar özellikle grotesk örnekler verip pislik niyetlerini dillendire dillendire konuştura konuştura normalize etmeye çalışıyorlar ve bundan çok sıkıldım artık. sukut ikrardan gelir sözünün benimsendiği topraklarda göte göt demenin vakti geldi de geçiyor artık.
217 entry daha
hesabın var mı? giriş yap