4 entry daha
  • şimdi biraz eyvah necdet örneklemesi gibi olacak ama, şöyle bir değerlendirme yapılabilir kendisinin oyunculuğu hakkında:

    misal, bir sincap, oyunculuk yeteneği varsa, başka bir sincabı canlandırabilir, iyi canlandırdıysa kendisini unutur, canlandırdığı tiplemeye inanırız, aferin olur, başarıdır sahiden de.

    ancak, yine misal, bir aslan, ya da ne bileyim, bir goril *, tutup da bir sincabı canlandırırsa, üstelik izlerken biz onun sincap olduğuna ciddi ciddi inanırsak, bu artık oyunculuk yeteneğini de aşar, başka bişey olur. bu adamın oyunculuğunu değerlendirirken böyle düşünmek gerek. zaloğlu ramazan 50 kiloluk, ufak tefek, ezik bi tiplemedir, izlerken gayet de öyle olduğuna inanıyoruz hem. gelgelelim, bu adamın orijinali, gayet boylu falan bi tiplemedir, eziklikle falan da uzaktan yakından alakası yoktur. rolü canlandırırken, sadece yüz ifadelerini değil, fizik kurallarına aykırı da olsa, cüssesini de küçültüp bi şekle sokuyor arkadaş. ayrıca, hepsini anladım ama, herşeyi beceriyor da gözündeki ışığı nasıl söndürüyor rolü oynarken, işte orasını hiç anlamıyorum.

    helal olsun.
109 entry daha
hesabın var mı? giriş yap