4 entry daha
  • seedbox'ın varlığından haberdar olan her zat'ın ne kadar mantıklı bir servis olduğunun farkına varabileceği servis.

    insanlar yıllardır dedicated server alıp seedbox olarak kullanıyor, rapidshare'deki dosyalarının silinmesine karşın yedekleme olarak kullanıyor vs. adamlar da bu işi daha web2.0'ımsı, daha legalimsi, daha basit bir şekilde ortaya çıkarmışlar. sorun nerede anlamak güç. sanırım sorun, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş hatta yetmemiş kendini bu işin ustası olarak addetmiş kişilerin entry girebilme yetkilerinin olması.

    servise dönecek olursak, görüldüğü üzere bir elin parmaklarını bile geçmeyecek sayıda üye potansiyeli olan türkiye değil, daha gelişmiş ülkeler hedefleniyor. türk kullanıcısı için uygulamanın gerekliliği tartışılır, zira bunca yıldır olan alışkanlıklarımız, tech-savy oluşumuz vs. bu servisi gereksiz kılmakta. fakat amerikada onlarca mbit bağlantıya sahip olup da geceleri fan gürültüsü çekmek istemeyen, torrentleri verimli indirmek için bilgisayarını kurcalamaktan hoşlanmayan, filmleri televizyonunda değil de 3g'si ile iphone'unda izlemek isteyen insanlar için idealdir.

    türkiye'den çıkan gelecek vadeden ilk uluslararası girişimlerden olduğu için bile kucaklanmalıdır. varsın 3 günlük ömrü olsun, varsın türk kullanıcısına hitap etmesin.
222 entry daha
hesabın var mı? giriş yap