35 entry daha
  • uzun kilometreler sonrası tekrar sahibi olduğum bombastik müzik setinin içinde beni bekleyen cd'den seçtiğim ilk şarkı.
    on yıldır kısa süreli tatil ve bilumum bayram ziyaretleri için geldiğim anne evinde, kilerde bekleyen lise yıllarından kalma müzik setini odaya kurmak aklımın ucundan geçmemişti.
    ufak ufak kutuları açıp yerleşmeye başlarken zannediyorsam tek eksiğim müzikti. '' annneaaaaaa benim müzik setim nerdeeeaaaaaaaa!!! '' nezaketiyle sorduğum soru evde yankılanmaya devam ederken, orta yaş bunalımını ergenlik bunalımı addedip evine dönmek isteyen kızını halaylarla karşılayan baba beliriverdi elinde koca setinen, ''nereye kuracağıdık bağyan'' diye.
    on yıllık istanbullayfı* sığdırmaya çalıştığım odanın içinde bir köşe bulup ''çatalım yok ama iyiyimdir'' diyen eski tesisatçılardan kim kaldı babayla beraber kurduk seti.
    sidilerimi getirmemiş olduğumu akıl edemeyecek kadar meşgul ve very important bi person’dum dostum. o yüzden o koca seti kurduktan sonraki ilk cümlem lanet kıçımı bu beynim kadar ufak mevzuyu atladığım için tekmelemek istediğimle alakalı olmuştu. şaka lan, bayadır türktüm ve ''hay amına koyim'' dedim. çatalsız tesisatçı '' içinde cd unutacak kadar salaksındır sen '' cümlesini kurdu gibi ama zannetmiyorum, parası neyse verdiğim bi insan sonuçta, dememiştir.
    neyse, open'a basınca bir de ne göreyim greyt britanya halkı, vallahi de unutmuşum billahi de unutmuşum. içinde sad but true adlı bir şarkının bulunduğu bu ulvi albümü ölümüne saklamışım. siz cavırların play mahlasını taktığı oynat tuşuna basıverdim. volume denilen ayarı üçgen bir şema yerine dönen bir yuvarlakla kontrol eden bu insanüstü varlığa abandıkça abandım. ''pi yi üç al lan döndürürken'' diye yalvarttım.

    birazdan sahil kasabasının huzurunu skerek bozmak suçundan yargılanacağım davanın ilk duruşmasına sanık sıfatıyla katılacağım osman. peki bu benim sanık yerine sayıştaymışım gibi davranıp hakim amcalara biiirrr biiirr dertlerimi anlatmama engel olacak mı? nayn tabiy.
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap