9 entry daha
  • hayatın saati her iki kolda da aynı ayardaysa bir anlamı olabilir bu sevgilinin ama birininki öğlen sıcağında diğerininki gecenin karanlığındaysa o dönüş çabası her iki taraf için özellikle de dönmeye çalışan için acı vericidir. bu yüzden geri dönme niyeti olan sevdiceklerin aradan sekiz kusur ay falan geçtikten sonra hiçbir fizibilite çalışması yapmadan hayalet gibi ortaya çıkıp "ben geldiiiiim seni çoğözlediiim bööööövvvv" dememelerinde faide var.

    terkedilen kişicanın hissiyatının birkaç saat, yahut bir gün içinde bile allak bullak olabileceği ortadayken uzun süreli kopuşlardan sonra geri dönebilmek ve yine eskiden yaşananlar ayarında birşey kurabilmek ruh ayarının en incesini yapabilecek ustalıkta olmayı gerektiriyor.

    zaman uzadıkça dönüş ihtimali de imkansızlaşıyor haliyle. "geri dönçem baaan" diyenlere nacizane tavsiyem bunu arayı soğutmadan yapmaları. ilişki uzmanınızın dandik yorumlarının sonuna geldiniz. sabrınız için teşekkür eder, geri dönemezseniz yeni denizlerde sörf yaparken köpekbalıklarına yem olmanızı dilerim.
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap