37 entry daha
  • evet yetenekliydi ama cafercan aksu ismi hem kariyerinden hem yeteneklerinden önde gitti ve sonunda cafercan aksu iflas etti. şimdi konya şekerspor'da kah oyundan alınıyor, kah oyuna sonradan giriyor.

    2000 sonrası bilgisayar oyunları yüzünden beklentilerin altında kalan ve o baskıyı kaldıramayan onlarca oyuncudan biriydi cafercan. gerçek futbol hiç bir zaman cafercan'ın lugano'nun sağından atıp solundan kaçtığı, kol bileğim kadar ayak bileği olan oğuz sabankay'ın servet karşısında ikili mücadele kazanabildiği kadar naif olmadı. ancak bilgisayar oyunlarında oldu bu. o yüzden de her alt yapı çıkışlı oyuncuya yeni arda muamalesi yapıldı. hoş arda'ya metin oktay muamalesi yapılan memlekette bundan normali yok.

    paf liginde, erken gelişen bu çocuklar karşılarında anadolu'dan yarı bellerine gelen çocuklarla süper lige hazırlandılar. bu ülkede rezerv ligin yokluğunun, a2 liginin başlamadan piç olmasının en büyük mağdurları oldular. üzerine 15 ve 21 yaş arası milli takımı üç istanbul takımı ve almanya'dan oluşturmayı hocalık zanneden adamlar da sos oldular. mehmet topal'ın galatasaray transferi sonrası ümit milli olduğu, ismail köybaşı'nın antep'de eserken değil, beşiktaş'ta yedek kalırken a milli olduğu sistemde bu da normaldi tabi.

    malatya maçından sonra heyecandan adele kitlenmesi yaşadığı için kenara çeken, gençlerbirliği maçında hakan'ın yerine girdiği an 25 bin kişinin altında kaldığı için ağlamak üzere olan cafercan hiç bir zaman bana sabredin ben olacağım demedi. ama ona hep '' tamam sen oldun '' dediler. hala dönsün de orta sahayı toparlasın demeyin. bırakın en azından ilyas kahraman olabilsin.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap