117 entry daha
  • bunları sevmek yürek ister, hem de mangal gibi bir yürek.
    bunlardan birine mi vuruldunuz, bir tanesini hayatınıza almaya mı karar verdiniz? geçmişler olsun... artık iflah olmazsınız. artık yoldan geçerken gördüğünüz bir tanesi "gıdısı okşanıp geçilecek minik sevimli şey" olmaktan çıkıp "sokakta, aç ve tüm tehlikelere karşı savunmasız, yardıma muhtaç" bir şeye dönüşecektir. hayvan sevgisi size artık mutluluk değil sadece ve sadece acı verecektir.
    çünkü öyle bir dünya ki bu dünya, ne bu minicik canlara ne de diğer sokak hayvanlarına yer yok burda!! her gün çöpe giden onca yemek artığından, çeşmelerden boşa akıtılan litrelerce sudan bu zavallılara verilecek bir gıdım yok! onlar aç, sefil, savunmasız ve maalesef çok masumlar. kötülük bilmezler.
    amaaaa öyle bir dünya ki bu dünya, çocuklar hayvanlara eziyet ederek büyürler, şiddeti ilk onlarla öğrenirler. kuyruklarını, kulaklarını keserler, boğarlar, tekmelerler, üzerine benzin döküp yakarlar.... daha sayayım mı???

    acıdır bunları sevmek, zordur. gördüklerine, şahit olduklarına dayanma gücü ister. hayattan, insanlardan, yaptıklarından yılmadan yoluna devam edebilecek, kurtarabildiğin kadarını kurataracak irade ister...
378 entry daha
hesabın var mı? giriş yap