1 entry daha
  • şimdi şu tişört dizaynına bir göz atalım:

    http://www.plastichead.com/…es/medium/ph5406gxl.jpg

    neymiş efendim? tüm kızlar kel kafalı, zayıf, her tarafı yara bere içinde, kanser hastasına benzeyen zavallı bir böcekle yatmak istiyormuş. bu zavallı böcek bir zamanlar oslo'daki kız arkadaşlarına da türlü işkenceler yapmış (bağlayıp baştan aşağı bıçakla kızı yarmak vs.) ve mahkeme sonucunda deli raporu alarak birkaç ayını tımarhane'de geçirmek sureti ile yırtmış. konserlerde de sürekli kendisini kesmesine birşey demiyorum hatta hoşuma gidiyor bu yaratığın acı çekmesi fakat bu ukalalık nereden geliyor yahu? kardeşim bi aynaya bi tipine bak. isveç'in en çirkin erkeklerinden birisin. kompleksini de normal karşılıyorum.

    bir de bu dizayndaki cümlede kullanılan fontlara, alt ve üstteki desene bir bakın hele. sanki sokrates'ten aforizma yazıyorlar da altı üstü süslemişler bir de. teenage hatunlara yaraşır bir font ve desen kullansanız daha az amatör ve salakça duracak canım benim.

    sevgili kvarforth, tekrar sana dönelim. bu megalomanyaklığın menşeyi nedir, hikmeti nedir, dayanaksız ve yersiz kendine güvenin seni çok itici kılıyor. beni tüm erkek milletinden nefret ettiriyorsun şu tavrınla. oysa ki sesin güzel bak yapma etme. son albümünden sommar med siv şarkısını çok beğendim. şarkı o kadar güzel ki sen yazmışsın gibi durmuyordu, zaten shining şarkısı değilmiş covermış hiç şaşırmadım.

    biraz topla kendini, kendine gel yahu.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap