• çınar agacinin yapragi.

    ozelligi ise, kireclenmeye iyi geliyormus. okuyalim:

    prof. dr. ibrahim adnan saraçoğlu, bitkisel kürler rehberi kitabını tamamladı.çınar yaprağının faydalarını öğrenince üzerine basamayacaksınız diyen prof. dr. ibrahim adnan saraçoğlu‘nun görüşleri.

    •kireçlenmenin ilacı çınar yaprağı
    yıllardır bitkilerin insan vücuduna etkisini araştıran prof. dr. ibrahim adnan saraçoğlu, merakla beklenen ‘bitkisel kürler rehberi’ kitabını nihayet tamamladı. kitabıyla ilgili bugüne kadar ser verip sır vermeyen, ancak ‘çınar yaprağının faydalarını öğrenince üzerine basamayacaksınız’ şeklinde tiyolar veren saraçoğlu’nu konuşturmayı başardık. saraçoğlu’nun açıklamaları en çok kireçlenme sorunu çekenleri sevindirecek. malumunuz ülkemizde orta yaşın üzerindeki pek çok kişi kireçlenmeye bağlı ağrılar çekiyor, dizlerini bükemiyor, merdiven çıkamıyor ve yürümekte zorlanıyor. ‘doğadaki hangi bitkide bunun şifasını bulurum?’ diye yola çıkan saraçoğlu, sürdürdüğü araştırma sonrası çınar yaprağının kireçlenmeyi tedavi edici etkisini ortaya çıkardı.

    çınar yaprağının en ideal kullanım şekli suda kaynatıp içmek. olgun ve tazesi tercih edilen yaprağın miktarı, suyunun ölçüsü ve ne kadar kaynatılacağı çok önemli. önümüzdeki haftalarda çıkacak olan kitapta bütün bu bilgileri öğrenebileceğiz.

    bu senenin hemen başında gerçekleşen bu keşif sebebiyle 2009 yılı çınar yaprağı yılı olacak.
    ........

    kaynak: http://www.elitada.com/…kireclenmeye-faydalari.html
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap