2 entry daha
  • odtü'nün adına, şanına yakışan başarılı bir akademisyen. türk okullarındaki avrupa birliği finanslı projeler hakkında söz ve bilgi sahibi kişi. başarısının sebebi çok büyük bir oranda gündemi ve dünyayı çok yakından takip etmesidir.

    eski usül hocalar gibi değil yeni usül bir hoca gibi düşünmektedir. şöyle ki; kapı komşusu hüseyin bağcı'ya bir soru sorsanız size falanca yazarın filanca kitabının altıncı baskısının üçüncü bölümünün son sayfasında şöyle yazar diye cevap verir. dolayısıyla siz de kilitlenip kekeleyerek geri dönersiniz. fakat özgehan hocaya gittiğinizde sizi direk olarak internet üzerinden bir makaleye yönlendirir ki hem siz ne aradığınızı anlarsınız hem de sorunuzun cevabını aslında kendiniz bulabilirsiniz. bu şekilde hem hoca kitapları ezberlemekten kurtulur hem de öğrenci araştırmanın ne demek olduğunu öğrenir. ayrıca bu beyefendiye copy paste ödev yutturamazsınız. sakın kalkışmayın, rezil olursunuz. her zaman söylediği "yazdığınız makale dandik olsun ama sizin olsun" sözüyle kız erkek fark etmeden tüm öğrencilerin gönüllerini kazanmıştır. ekşisözlük, wikipedia gibi kaynakları makalelerinizde referans gösterirseniz referans kelimesini size açıklar ve hatanızı anlamanızı sağlar. derslerinde çeşitli filmler ve belgeseller izleterek derslerde nelerden bahsedildiğini görsel olarak desteklemeyi bilir. ama sırf bu yüzden, bazı sığ öğrenciler "ohh kebap.. derste film izlicekmişiz" diyerek bu hocanın adını çıkarmışlardır. ve eski usül hocalardan tepki almasına sebep olmuşlardır.

    son olarak da merak edilen eşiyle ilgili yapılan şakalar hakkında şunu söylemeliyim ki, şöyle kendinizi ayna karşısında iyice bir süzmeden bu kadıncağız hakkında fazla yorum yapmayın bence. üzülürsünüz. *
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap