10 entry daha
  • birbirlerinin çocukluğunu bilen iki kanki emma ve liv, küçükken katıldıkları bir düğüne hayran kalırlar. ilerde o otelde evlenme hayalleri kurarlar. evleneceklerini adayları bulduktan sonra sıra düğün için otelde rezervasyon yaptırmaya kalır. ancak bir karışıklık olur ve ikisine de aynı tarih ve hatta aynı saat verilir.

    ikisi de düğün tarihi ve yerini değiştirmek istemeyince, çifte düğün fikrine de sıcak bakmayınca ikisi arasında büyük bir mücadele başlar. birbirlerinin tekerine çomak sokmaya çalışırlar, çirkin çirkin şeyler yaparlar iki eski dost.

    eğlenceli bir çıtır komedi.

    yalnız filmde avukatlık yapan kanka rolündeki kızdan romantik komedi türündeki amerikan filmlerinde bir kaç kere daha rastladığım bir kadın türünden bahsetmek istiyorum. bu kadın, jilet gibi giyinir, kumaş etek üstüne gömlek ve ceket kombinesi ile çok şıktır. yürür vaziyette bir yandan telefonla konuşurken, bir yandan da sekreterine/yardımcısına nasıl bir kahve istediğini ve hemen istediğini söyler. sürekli meşguldür. kendisine aşırı derecede güveni vardır. işinde hat safhada başarılıdır. aynı kadın tipi proposal ( teklif) filminde sandra bullocktarafından da canlandırıldı. seviyorum bu kadınları. gerçekte de varlar mı merak ediyorum.

    bu da bu filmi izleyince insan evlilikten korkar ya. daha doğrusu düğünden. o ne sıkıntılı, teleşlı bir süreç. bazıları ''tatlı bir heyecan'' der bunun için. yalan bence. düşüncesi bile uyku kaçırıcı.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap