7 entry daha
  • sınıfsal analizle sittin sene sağlıklı sonuç alamayacağınız analizlerdir. abdulkadir aksu'nun oğlu murat aksu'nun beşiktaş camiası içindeki yer alma çabasını, koç ailesinin yıllardır beşiktaş'a verdiği desteği (ali koç hariç) görmezden gelemeyiz.

    aynı şekilde, her seçim dönemi alaylı mektepli kavgası yapan galatasaray yönetiminin aristokrat tavırlarının yanında tabandan bir yerlere gelmiş yöneticisi taraftarı yok mu?

    fenerbahçe'ye gelirsek, her fırsatta ekranlarda boy gösteren rambo okan'ın, istanbul'un en fakir taraftar gruplarından biri olan genç fenerbahçelilerin, aziz yıldırım beleş bilet vermese stada gelme ihtimali var mı?

    türkiye'de illa taraftar profili analizi yapılacaksa, anadolu takımlarının ideolojik analizini yapabilirsin. onu da şu şekilde yapabilirsin, sayı düştüğü için ve bölgede muhafazakarlık eksenli bir monolitikleşme olduğu için grupların homojenleşmesi daha kolaydır. ha oradan da kayserispor şahane liboş, erciyesspor da milliyetçi gibi sonuçlar beklememek lazım. daha çok anadolu kaplanlarının çıktığı kayseri, denizli, manisa gibi şehirlerle, cumhuriyet ve öncesinden beri zengin olagelmiş bursaspor, trabzonspor gibi takımların yükselişi ya da biraz daha janjanlı bir araştırma olsun istiyorsanız, bu takımların diyarbakır ve gaziantepspor'a gösterdiği tepkileri inceleyebilirsiniz.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap