341 entry daha
  • agzimi bes karis acik biraktirmistir. simdi aynen kendisinin hasil oldugu ilkel habercilik ve sunuculuk yeteneginden aldigim feyz ile bir enrty dosemek istiyorum buraya.

    yasanan olayi (yaptigi haberciligi mi demeliydim yoksa) once okuyup daha sonra video'yu izleyen bir kisi olarak, yahu dedim ne olmus olabilir ki boyle? hani seyirciler mindere indi de, kafaya goze yumruk salladilar da, antrenoru sporcuyu sille tokat yere indirdi de bilmemne.

    bu ne ya? gayet insancil, gayet olagan, her sporcunun basina her an gelebilecek bakin bunu cok ciddi soyluyorum*gelebilecek "ender" is kazalarindan biridir bu bahsettigi olay. ender. bu kadar basit...

    bu kisiye kucucuk sporcusuna tecavuz etmis pedofili antrenor muamelesi yapmanin ne luzumu var simdi? o ne havalar, o ne tafralar? aman da aman! sanirsin turk spor tarihi tekrardan yaziliyor!
    adam orada "heelolooyyyo" diye sampiyon olduklari icin sevinen bir grup ogrencisinin-sporcusunun "hocam atin kupayi" serzenislerine olayin coskunluguyla sessiz kalamamis, talihsizlik sonucu da kupa kizcagiza agir geldiginden, tutamadigindan mutevellit bu sanssiz olay yasanmistir. bu lan olay, abartmaya ne luzum var?

    konusacagi yerde konusmaz, konustugu yerde de... neyse ya aksam aksam.
2224 entry daha
hesabın var mı? giriş yap