199 entry daha
  • pek bir gazla başladığım halde 6. bölümden itibaren "bu son, şunu da seyredeyim bırakırım" diyorum, ama her bölümün sonunda bir sonrakini merak etmeme sebep olan bişiler çıkıyor. bir de diziyi izlerken, über fantastik fbi teknolojisine bol bol gülüp sonra da "bütün dünyanın aynı anda bayılıp geleceğini gördüğüne inanıyorsun da kazanın doğurduğuna mı inanmıyorsu a kuzum" derken buluyor insan kendini.

    --- spoiler ---
    dizide şimdiye kadar sempatimi kazanmış tek karakter olan ajan al 'ın intihar atmesi, nazarımda dizinin seyrini oldukça değiştirdi (hangi dizide kimi sevsem ölüyor yarabbilalemin!?). senaristlerin bakış açısıyla gelecek ne kadar değiştirilebilir, göreceğiz.

    diziyi benim için hafiften sıkıcı hale getirmeye başlayan hep aynı karakterlerin üzerinde fazla oynanması ve başroldeki ajan mark'ın diziler tarihinde görülen en salak ajan olması. günlerce aradıkları d. gibbons kızının flashforward ında gayet göründüğü halde, bir dönüp adam gibi kızına bişiler sormayı akıl edemedi 9 bölümdür. zaten charlie'nin tam olarak ne gördüğünü henüz bilmiyoruz. ama beş bölüm sonra ortaya çıksa, o zaman da "yuh niye kimse şimdiye kadar sormadı" diyeceğimden eminim.
    --- spoiler ---

    o kadar geniş bir konu ki..bir de bütün dünyanın aynı hadiseyi yaşadığını düşünürsek sezon sezon anlatılsa bitmeyecek bir mevzu. umarım ellerine yüzlerine bulaştırmazlar..
372 entry daha
hesabın var mı? giriş yap