5 entry daha
  • çalıntı bilezik buldurmak için falcıya giden karıları, kıytırık sağlık sorunlarıa çakma hocalar elinde derman arayan baltazarları, büyü yapmak/bozdurmak için üfürükçü peşinde koşan aptalları, sağa sola çaput bağlayıp alternatif ve bilimdışı ödüller umanları bi kenara koyalım. diyelim ki hepsi maldır, saftır, salaktır. bunları ütmek de ne denli cahil cühela olsalar bile belki mübahtır..

    lakin adı geçen arkadaşın hedef kitlesi bambaşka. iddia edilenlere göre kendisi, medyadan gördüğümüz kadarıyla insanları en çaresiz oldukları, her türlü mucizeyi umarken aklı/mantığı en fazla gözardı edebildikleri pozisyondayken, trajediden rant yapan bir adamdır.

    allah muhafaza en sevdiği beyin kanserine yakalanmış birini düşünün. kansere yakalanan ise doktorların/modern tıbbın "3. aşamadayız, şu kadar yaşar" dedikleri yahut "4. aşamanın da malesef sonundayız" diye çok sayılı, korkunç bir eceli dile getirdiği dönemde... ve anlatılanlar doğru ise ömer efendi'nin çıkıp, "bi dakika kardeşim. şu karışımı içsin, kanserli tümörü bi ihtimal kusarak atacaksınız. bedeli şu kadar lira" demesi hakikaten iğrenç bi şey.. mazallah hasta itiraz etse bile acılı, perişan yakınları bu şahsın parasını tıkır tıkır sayıp, "ilacını" adamın ümüğünden zorla dökerler...
146 entry daha
hesabın var mı? giriş yap