6 entry daha
  • sevgilileri tarafından ugg, iphone, ipod, tek taş yüzük, victoria's secret marka iç çamaşırları, pahalı parfümler ve çantalar gibi hediyeler almaya alışmış kızların tercih sıralamasına hiç bir zaman giremeyecek yazarlardır.

    onlar ki, nutella'lı fantazileri tadamayacaklar, sevgilileriyle jakuzi partileri veremeyeceklerdir. "arabaya veren kızlar" sadece rüyalarını süsleyecektir. new york'u sadece filmlerde görebilecekleri için "yeni başlayanlar için new york" gibi elit başlıklara hiç bir zaman entry yazamayacaklardır.

    jeep'lerinin içinde otururken yanda giden belediye otobüsündeki yolcular için üzülemeyecek, bilakis o belediye otobüsünün içinde giderken 160 kontöre düşürülmüş aylık akbillerinin ay sonuna kadar yetip yetmeyeceğinin hesabını yapacaklardır. kalabalık metrobüsün içinde kendileri gibi fakir kızlarla muhabbet kurmak bile onlar için mutluluk sebebi olacaktır. muhabbet kurabildikleri kızları yemeğe davet ettikleri zaman gidebilecekleri tek mekan, iki menüyü 8.75 liraya veren burger king olacaktır.

    indirimli seansları takip ettikleri sinemaya ancak 15 günde bir gidebilecekler. onun haricinde film izlemeye çalıştıkları zaman, 4 kişi ortak kullandıkları sınırsız internet sayesinde korsan film indirip izlemeye çalışacaklar, binbir güçlükle crack'lerini bulabildikleri korsan oyunlarla vakit geçireceklerdir.buz hokeyi, badmington ve golf gibi sporları değil, kahvelerde izleyebildikleri süper lig maçlarını takip edebileceklerdir. robdöşambr içinde viskilerini yudumlarken yanlarına gelecek fuck buddy'leri de olmayacaktır.

    onlar ki hangi barda hangi içkinin kaç para olduğunu ezbere bilirler. evden çıkmadan önce her zaman 2-3 bira içerler ki hesap fazla girmesin. çakırkeyif gittikleri ucuz barda aldıkları bir tane miller'la tüm geceyi geçirmek onlar için nefes almak kadar doğaldır. bardan hatun kaldırmaya bile cesaret edemezler çoğu zaman. çünkü sigarasını yakmak için çantasını karıştırıp çakmak arayan bir hatunun sigarasını yakmaya bile çekinirler. çünkü ceplerinde "zippo" değil ucuz çin malı çakmaklar taşırlar. o çakmakta 3-5 seferde anca yandığı için olmayan karizmayı bir anda çizdirmek işten bile değildir. zaten iş çakmakla bitmez ki. sigarasını yakıp muhabbeti bir şekilde kursalar bile hatunu götürecek uygun yerleri olmaz. 5 yıldızlı otelleri sadece ismen bilirler. 3-4 kişi kaldıkları, çoğu zaman sıcak suyu bile akmayan bekar evinin davet edecekleri hatun için bir zevk mekanı değil, kabus evi olacağını çok iyi bildikleri için genelde bekar takılmayı tercih ederler. barlarda gördükleri zengin ve seksi kadınları ise sadece masturbasyon malzemesi olarak kullanabilirler.

    zengin sözlük yazarları tarafından "kollar patlıcan" denilerek beğenilmeyen kadınlarla anal seks yapabilmek en büyük fantazileridir.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap