şükela:  tümü | bugün
7 entry daha
  • profilinizdeki arkadaşlar kutusunun ordaki kalemi kullanarak arkadaşlarınızı gizleyebilirsiniz. (bakan kişiyle olan ortak arkadaşlar hariç).
    ayrıca status update yaparken aşağıdaki kilit işaretinden "only friends" ya da daha "private" ayarlar ile tüm dünyaya açmayabilirsiniz durum güncellemenizi. ayrıca kilidin ordan customize dedikten sonra "make this default settings" (sol attaki kutucuk.. tam ne yazıyodu unuttum) işaretleyerek istediğiniz kadar private yapabilir, isterseniz sadece 1 kişinin o güncellemeyi görmesini sağlayıp dumurdan dumura koşturabilirsiniz)
4 entry daha