138 entry daha
  • bakiyorum anti-fenerliler karalama calismalarina hic gecikmeden baslamislar. 15 dakikada once baris ozbek'in kosmayani olmus, sonra biraz merhamet etmisler en azindan tarik dasgun olmus. aslinda sasmamak lazim, bu onlarin isleyis sistemi, yasam bicimi. tartismali pozisyon varsa kesin fener haksizdir, fener'de az biraz parlayan varsa direk karalanir, tutarlilik gozetmeden hakeme sallanir, is mumkun oldugu kadar ivedilikle fenerli spor mudurlerine ve fenerasyona getirilir. sistem bu. bu baglamda ozer sadece bu sistemin girdisi oldu bugun. yoksa soylenenleri ozer'i gercekten tartmak icin dikkate almaya zaten gerek yok. amac belli cunku.

    dunyaya donersek, ozer 12 aralık 2009 fenerbahçe ankaragücü maçında gayet iyi bir performans sergiledi. kimse unutmasin, bu ozer'in fenerbahce'de ilk 11'de sans buldugu ilk ya da ikinci lig maci. bundan once 2-3 mac bile ustuste adam gibi oynatilmamis bir oyuncudan bahsediyoruz. bugun cikti, herseyden once iyi konsantre olabilen profesyonel bir oyuncu oldugunu gosterdi. cikti, verilen sansi en iyi sekilde degerlendirmeye calisti. asist yaptiktan sonra yatip takimin geri kalanina sirt dayamadi. benim gozumde ozer gibi bir oyuncudan bu noktada beklenecek tek sey budur. bunu da gayet iyi yapti, memnunum halinden.

    son sozum de tabiki daum'a. solda kac mactir bitik santos'u, bir oynatip bir oynatmadigi vederson'u zorlayana kadar 2-3 mac da ozer'i zorlamis olsa bugun belki birkac puan daha almistik. daum ozer'i en zor maclardan birinde ortaya atti. sirf bu nedenle bile ozer'i ekstra takdir etmemiz gerekir.

    edit: tabi ya nasil unuturum. isleyis sisteminin onemli bir parcasini unuttum. karalama iddiasini guclendirmek icin terbiyesizlige basvurmak da bu sistemin onemli bir parcasi. attin mi iddiayi ortaya? baktin karsilik geldi, ver coskuyu belaltina, daha agir konusmus gibi gozukursun en azindan. nasil unuturuz bunu?

    ego da ego yani. bir onlar var bu ulkede dogrulari konusan. allahim daha buyuk sacmalik mi var? adam hala kalkmis dogru mogru diyor.
600 entry daha
hesabın var mı? giriş yap