5 entry daha
  • oncelikle belirtmek gerekir ki bu sadece bir teori. yani yarin obur gun yanlislanabilir. teori oldugundan oturu cok da dikkate almamak lazim. zaten mantikli, dogru birsey olsa teori degil kanun olurdu. bu ve bunun gibi teorilere sadece atayist denilen ipne, pustlar inaniyor zaten. sahsen ben graph theory'e inanmiyorum. mantikli dusunen bir insanin da bu teorimsiye inanmasi zor.

    hem sonra leonhard euler denilen atayistin basinin altindan cikma birsey bu. gelin biraz arastiralim, ben arastirdim. leonhard euler nereli? evet bildiniz, isvicreli. hani su minareleri yasaklayan, yuce dinimize korkunc bir saldiri baslatan, dinimizi ozgurce yasamamiza engel olan ulke. simdi bu adam zaten kendisi de hatasinin farkina variyor. o da farkinda aslinda ama kendisinden sonraki atayist takim denize dusen yilana sarilir misali her yeri tel tel dokulen bu sozde bilimsel teoriye sariliyor.

    agzimi acmayayim diyorum ama madem boyle bir sey olsaydi neden yuce dinimizin kutsal kitabi kuran-i kerim'de yazmiyor? dogru olsa yazardi, demek ki yanlis. siz hic kuran-i kerim'de "koninsberg'in yedi koprusu" ile ilgili bir ayet okudunuz mu? yok! tek bir ayet yok! bilimsel tum gerceklerin yazdigi yuce kitabimiz kuran-i kerim hic bahsetmiyor koninsberg'in yedi koprusu problemi diye birseyden. demek ki graph theory yanlis. dogru birsey olsaydi kuran-i kerim'de yazardi.

    zaten rabbimiz bu leonhard euler denilenin belasini vermis. 28'inde bir gozunu kor etmis, 70'inde digerini de kor etmis fakat iste siyonist, atayist bu leonhard euler iki gozu kor olmasina ragmen imana gelip secde edecegine hala matematikle ugrasmaya, bu sozde bilimsel teoriye veri aktarmaya devam etmis. yuce dinimize karsi nasil bir nefreti varsa artik atayistin iki gozu kor olmasina ragmen matematik formulleri gelistirmeye devam etmis. adnan hocamizin dedigi gibi "tam deccal'in adami".

    hem sonra bu graphci'larin cevab veremedikleri sorular var. hee, hani traveling salesman'in cozumu! boyle de curuturum iste teoriyi. ipne, dallamalar sizi. hani nerede koninsberg'in yedi koprusu probleminin cozumu. tam bir komedi, bu problemi ortaya atan adam(ya adam demeye dilim varmiyor atayiste) bizzat kendisi kanitliyor koninsberg'in yedi koprusu probleminin cozumu olmadigini. bu kadarina da pes. hala buna ragmen tutturmuslar graph theory diye. al bak bir paragrafta 2 soru sordum, tek cozum yok bunlara! sorularda yeni falan degil haa. koninsberg problemini bu atayist leonhard euler 1735'te ortaya atiyor. isin ilginci sonra kendisi kanitliyor cozumu olmadigini.

    isin garibi yuce rabbimizin gonderdigi mesajlari da almiyor bu atayistler. adamin gozleri kor oluyor, koninsberg'deki kopruler yikiliyor hala tutturmuslar graph theory diye. ben arastirdim sevgili sozluk, su an koninsberg'de 7 degil 5 kopru var. ikinci dunya savasinda yikilmis sonradan tekrar yapmislar. inanmayan arar google'da.

    ben buradan tum halkimiza dikkatli olmasini, ulkemizi bolmek isteyen dis mihraklarin oyunlarina gelmemesini(leonhard euler 18.yy'da yasamis. dusunun ne zamandan beri ulkemizi bolmeye calisiyor pust), yuce dinimize acikca saldiran boyle sozde bilimsel teorilere prim vermemesini salik veriyorum. insanda iman olmadiktan sonra bilim yapmis neye yarar.

    entry'imi sonlandirirken graph theory'e inanmadigimi bir kez daha yinelemek istiyorum. sozluk atayistleri buraya gelip shortest path olmasa nasil ucacaktin gibi seyler soracaklardir. hic prim vermeyiniz. bir kere en kisa yol bildigin yoldur demis atalarimiz. yalan mi? dememisler mi? edsger wybe dijkstra gibi atayist birinin laflarina aldiris etmeyin. charles darwin - richard dawkins evrim teorisi denilen sozde bilimsel teoriyle, leonhard euler denilen siyonist ve edsger wybe dijkstra denilen usagi da graph theory denilen sozde bilimsel teoriyle yuce dinimizi yikmaya calisiyor. bu oyunlara gelmeyelim.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap