2 entry daha
  • erkekler yıllarca porno dergilerinden,filmlerinden lezbiyen kadınların gördüklerinden,bildiklerinden çok lezbiyen kadın cinselliğini gördükleri ve blldikleri için; bu konuda lezbiyen kadınlardan daha çok bilgi sahibi oluyorlar. bi kadın lezbiyen oldugunu ya da hissettiği şeyin ne olduğunu anlayamazken erkekler bu konuda fantezi kurmaya çoktan başlamış oluyorlar. hal böyle olunca lezbiyen bir kadının bir erkekten zevk almadığını algıları kabul edemiyor. çünkü onlara sunulan şey; onları bundan zevk almaları üzerine. tüm lezbiyen kadınların aralarına bir erkek almak istediğini zannedip, hatta işi ileriye götürüp o seni kesmez yavrum şeklince salak şakalar bile yapıyorlar. çekici gelme kısmı kişinin kendine ait bir fetişi olsa da ; durumu anlamayı redetmeleri tamamen edindikleri görsel deneyimle alakalı.
    lakin tüm bu görsel deneyim aynı erkeği bir başka erkek arzuladığında lezbiyen kadınlara gösterdikleri anlayışı tamamen unutturabiliyor.
    o zaman insan ne farkı var ki ikiside hemcinslerinden hoşlanıyor neden anlamıyorsun bunu diye düşünüyor. yahu fantezi kurarken eşcinselliği anlıyorsun, kabul ediyorsun, laf atmaktan çekinmiyorsun da; aynı şey sana yapılınca neden erkekliğini şahlandırıyorsun. bre densiz!
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap