81 entry daha
  • bu kadını friends i izlemeden önce ben de çirkin bulurdum. bir çok fotoğrafını görmüştüm ve hiçbirinde öyle ahım şahım gelmezdi. sonuçta brad pitt le evlenmiş hatun bi numarası olması lazım derdim.

    sonra friends i izledim ve diyebilirim ki, bu kadın yaşı biraz geçti artık şu aralar ama sahnenin gördüğü en güzel kadınlardan. hiç friends izlememiş insanlar için şöyle anlatıcam.

    hani bi kız vardır, sınıfta, mahallede filan. kız çok güzel gelir sana. sonra erkek erkeğe otururken (eğer kızsan tam tersini düşün) bilgisayar başında, "olm bak bi kız göstericem mükemmel" dersin. girersin facebook a filan onlarca fotoğraf arasında güzel bi tane bulursun. yanındaki "yani fena değil" der, senin mükemmel bulduğun kıza. sonra dur burda iyi çıkmamış filan dersin başka bi fotoğrafını ararsın filan. ama her fotoğrafta aynıdır aşağı yukarı. sonra objektif bi gözle baktığında fotoğraflara hakkaten çok da güzel durmuyo lan dersin kendine.

    jennifer aniston böyle biridir. hani vardır ya "benzemez kimse sana tavrına hayran olayım" , öyle bi şey işte. hele friends izleyen biri için çıktığı en güzel fotoğrafları bile yeterince güzel gelmez. çünkü bu tür insanların gülüşü değil gülerkenki 3-5 saniyelik hali, bakışları değil bakarkenki 3-5 saniyelik hali güzeldir. tavırları, hareketleri, mimikleri yani bi aksiyon sırasındaki hali güzeldir. bu kadın da bu grubun mensuplarından. iki poza bakıp "bişeye benzemiyo" dememek lazım.

    niye bu kadar savundum bilmiyorum, beğenmezsen de beğenme yani =)

    edit: bi de lüzumsuz bilgi vereyim içimden geldi. friends te joey i oynayan matt leblanc e sormuşlar röportajda: "ilk zamanlar jennifer a aşıkmışsınız öyle mi?" diye. o da gülerek "ah evet aşıktım o ilk zamanlar, ama kim değildi ki" diye cevap vermiş.
563 entry daha
hesabın var mı? giriş yap