8 entry daha
  • logitech'in başarılı 2.1 ses sistemi.
    tabi masaüstü pc kullanımı için ideal. benim yaklaşık birkaç yıldır kullandığım bu aletle ilgili görüşüm; fiyat/performans ile 10 üzerinden 9 alıyor rahatlıkla.
    oyun için 5.1 veya 7.1 gibi sorround düşünmeyenleri kesinlikle tatmin eder. bu tip markaların kesinlikle denon, yamaha, harman kardon gibi aletlerle kıyaslanmaması gerektiğini unutmayalım. fiyatı yüksek olan bir logitech, creative veya altec lansing bile kıyaslanamaz.

    ama şu var ki; pc için speaker üreten markaların (jbl'i de ekleyelim) da 150-200 $ civarında gayet tatmin edici ürünleri bulunuyor. tabi 2.1 ancak.. iyi ses veren bir 5.1 veya 7.1 için 500-600$ harcamak gerekiyor. gerçek bir çok kanal deneyimi için en azından pc de thx standartlı bi ürün(yaklaşık 600-700$total maliyet) veya reciever gibi şeylere girmek gerekiyor(1500$ dan başlar, sonu yok..)

    şahsen birçok pc kullanıcısı için logitech x230 iyi bir tercih olabilirken(giriş seviyesi). yaklaşık 200$ harcanırsa kesinlikle hi-fi ile uğraşan bi arkadaşınızdan da küfür yemeyeceğiniz tatminkar bi speaker setiniz olabilir(tabi 2.1)..

    verdict : parasını hak eden giriş seviyesi bir ürün. % 60-70 de sesi bozuyor kesinlikle. baslarının biraz fazla olduğunu düşünebilirsiniz (pc gençliği düşünülerek bass yüklenilmiş ama logitech genelde bass ağırlıklıdır, rock benzeri dinleyenler ne kadar iyi olursa olsun bence pahalı bir creative, jbl, altec lansing düşünmeli. tizler kesinlikle benzer fiyatta diğer markalar kadar iyi değil..jbl de ise 150$ altında speaker yok sanırım zaten). son olarak pc kullanıcıları hedeflenerek üretilmiş fiyatının hakkını veren ucuz bir ürün. gerçek ses deneyimi için 150$ altında çok az ürün bulunabileceğini unutmayın zaten.(tavsiyem 200$ civarı zevkinize göre 2.1 bi set olur)
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap