• iphone, ipod için pil ömrü sorununa çare olarak juice pack'i (normal bir iphone kılıfı gibi ama diğer kılıflardan ayıran bir özelliği var meretin, iphone unuzu şarj etmesi) üreten firmanın adı. bu zamazingo iphone'un arkasına takılıyor ve 250 saat bekleme, 8 saat konuşma, 7 saat video izleme, 24 saat de müzik dinleme süresi sunuyor. telefonun görüntüsünü biraz hantallaştırsa da bunun anlamlı bir araç olduğunu açık.

    http://yahoyt.com/ :

    jack dorsey, dikdörtgen şeklinde ve iphone'a monte edilebilen kredi kartı okuyucusu projesiyle gündeme gelmişti. bu projeye, mophie'den yanıt geldi. mophie'nin projesi, iphone'a entegre edilebiliyor ve kalıcı olarak takılı kalabiliyor. üstelik iphone şıklığından birşey kaybetmiyor.

    şıklık önemli bir faktör olmasına rağmen, kazananı uygun maliyetler ve uygulamaların erişilebilirliği belirleyecek. mophie iphone kredi katı okuyucusu, ces 2010'da teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. bu arada cihazın tüketicileri değil işyeri sahiplerini hedef aldığını söylemekte fayda var.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap