40 entry daha
  • cnbc'de denk geldikçe izledikten ve aşırı eğlendikten sonra, 1. sezonunu indirdim.

    leverage 5'lisini, bir odaya tıksalar, konuştursalar, zannediyorum yine izlerim, çünkü olay, olaylar değil, aksiyondan fazlası var.

    --- spoiler ---

    nate, bilmiş, yeri gelince babacan tavırlar. hazır planlar. "lider" rolünün tam anlamıyla karşılığı.

    sophie, farklı aksanları taklidini görebilmek için dahi izlenir. güzel bulmayıp seksi bulduğum nadir kadınlardan.

    elliott, flashback'leri ile diziye renk katan, sert adam. bir bölümde hardison'ın bıraktığı çanta yere düşene kadar iki adamı etkisiz(!) hale getirmişti. her şeyi özetliyor.

    hardison, bilgisayar üstadı, fbi, cia güvenlik duvarları hak getire. belirtmeliyim ki onu avukat ya da ajan olarak izlediğim bölümlere hayran kalmıştım. favori repliği, "seriously?"

    parker, seni sona bıraktım. sana bitiyorum beth. mimik üstadısın, güzeller güzelisin, aksanın dillere destan. bilumum web ortamında takip ediyorum, kız arkadaşım "hıh, bence hiç de güzel değil" diyecek kadar kıskanıyor, ki hiç böyle yaptığını görmedim, güzele güzel diyen güzel bir insandır.

    şimdi çok büyük bir itiraf geliyor. house md'ye tapan bir insanım ve en büyük dizi aşkımı sayesinde yaşadım. beth riesgraf, parker rolüyle, benim için jennifer morrison'ın allison cameron'ını geride bıraktı. bir gün cameron'ı cümlenin nesnesi yapacağım aklıma gelmezdi. hiç.

    beeetthh benimle evleeeeen.

    --- spoiler ---
144 entry daha
hesabın var mı? giriş yap