29 entry daha
  • maç yapan genç, birinin kendini izlediğini bilirse heyecanlanır. en azından ben heyecanlanırdım. psikolojimi sikeyim aybalam, kontrol edemiyorum duygularımı.

    sokakta maç yaparkene, uzun süre kesişmekten bilimum geometrik kurama temel olduğumuz bi' kız varıdı, o geldi. kaldırımda arkadaşlarıynan bizi izlemeye başladılar. normalde hakan balta gibi görev adamı olan ben, bir anda cantona gibi lider olmaya heveslendim. takım arkadaşlarına bağırmalar, pozisyonlara itirazlar, çalıma girmeler... kimseyi duymuyordu kulaklarım. uyarıları hiç siklemediğim gibi uyarma gafletinde bulunanları incittim sözlerimle, örseledim.

    neyse,

    maradona'nın kabul etmediği evladı gibi oynuyordum. hayatımın maçıydı ve o ana kadar her şey yolundaydı. sonra bişi oldu. gaza geldim. kendi kalemin önünden şut çekmeyi planladım kafamda ve uyguladım. uygulamaz olaydım hacı, ayağımı sikeyim nasıl ayak varsa top gitti çötannkkk deyu kızın yüzüne geldi. çığlıklar, ağlamalar, "hayvan", "ay burnun kanıyo ebru", "ay hatice teyze yetiş, ayy valla kanıyo" feryatları...

    5 kilo verdim sıkıntıdan. saçlarım beyazladı oracıkta. rögar kapağının altına saklanmayı düşündüm ninja tosbalar gibi ancak ebatlarım izin vermedi buna. o saatten sonra mutlu bir çift olabilir miydik biz? bence olamazdık. ki olamadık da zaten. anası dövecekti, kaçtım şahsiyetsizce. bir özür bile dileyemedim kızdan baboviç.

    diyeceğim o ki, sempatik bir hareket gibi duruyor bu ama işin özü öyle değil. her daim dikkatli olmak şart. en azından heyecanını kontrol etmeli insan. gaza gelmememeli bu noktada :(
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap