3 entry daha
  • muhtemelen senaryosu şöyle olacaktır.

    gladio nun bir ucu israile dayandırılacak ve polat jeepini alıp israile gidecektir. yok yok uçağa binmez polat. binse de ekonomi class ta gider. silahını yanından ayıramadığı için uçağı tercih etmeyecektir. hal böyle olunca filmin ilk yarısı polatın yolcuğunu ele alacaktır. sonrasında ne olacağı bellidir işte memati şu bu öteki silahlarını çıkaracak, kavga dövüş, vurdulu kırdılı sahneler, sonra polat eline aldığı cep telefonunun tuşuna basacak israil patlayacak slow motionda polat jeep ine doğru ilerlerken görülecek ve sinema salonunda bir alkış kopacak, bazıları ağlayacak, helal be yürü aslanım diyecek. film orda bitecek işte.

    sinemadan çıkanlar nası patlattı ama israili mınakoyim deyip apış arasını kaşıyacak. herkes güler yüzle ayrılacak sinema salonundan sonra film eleştirmenleri yorum yok diyecek, iyi bulmadım diyecek. israil sonra büyükelçimizi çağırıp tahtanın önünde tek ayakla durdurtacak sonra tekrar devletler birbirlerine cevap yetiştirmeye çalışacak ondan sonra seçimler olacak tayyip tekrar seçilecek first leydilerle balkona çıkıp seçmeleri selamlayacak. biz bize oy vermeyenleri de dikkate alacağız diyecek. ulusa seslenecek, bir indirim yapılacak beş tane zam yapılacak. teletabiler güneşle birlikte yeniden doğacak. biz yine sözlüğe entryler yazıp birbirimize gireceğiz. işte o ara bayram olacak sonra 10.nesiller bir çırpıda onaylanacak tekrar bir nüfus artışı olacak. falanda filan işte.

    yani demem o ki iyi film yaparlar inşallah iyi hasılatları olur. daha iyi jeepler alırlar polata. ha birde unutmadan sinema gelirinin bilmem kaçını mehmetçik vakfina falan bağışlasınlar, gerçi söylememe gerek yok şimdiden böyle bir karar alınmıştır.
201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap