23 entry daha
  • 7 yıldır ailemize 2. motorlu taşıt olarak hizmet vermekte olan motorlu taşıtın türüdür. yeni tanıştığım insanlar karavanım olduğunu öğrendiklerinde "oh ne güzel bin bin git" gibisinden keyif içeren cümleler kuruyor fakat binip gitme yönü öyle çok da güzel değildir. karavan sahibi olmak isteyenlere buradan maddeler halinde açılamada bulunmayı bir borç bilirim.

    doğa ile iç içe olmayı çok seviyorsanız ve buna ayırabileceğiniz fazla zamanınız varsa karavan alın. yoksa yılda 9 ay boyunca karavan size, siz karavana bakarsınız farkında olamadan defalarca aküsünü boşaltırsınız. haydi toplanın 2 aydır karavanla gitmiyoruz binip gidelim demeden 1 gün önce aküyü söküp şarj edin yoksa güzel bir cumartesi günün zehir edebilirsiniz.
    içinde yaşayacaksanız çekme karavan alın, diyelim ki bir hata yaptınız ve çekme karavan aldınız onu çekip götürmek için hiç kendinizi veya arabanızı yormayın hangi karavan kampına gitmek istiyorsanız oraya kadar karavanınızı nakliye şirketine taşıtın. onun haricinde ankara-marmaris arasındaki 800 kilometrelik mesafeleri 2 günde gitmek zorunda kalırsınız.
    motokaravan haricinde binek bir taşıta yetecek maddi durumunuz yoksa o filmlerde gördüğünüz ve keşke şunlardan bir tane de benim olsa dediğiniz karavanları almayın. şehir içinde veya trafikte insanı ne hallere sokacağını tahmin bile edemezsiniz.
    tek araç olarak kullanılacak en iyi araçlar campervan olarak bilinen ve ortalama bir minibüsün arka kısımına dışarıdan müdahale etmeksizin sadece içi değiştirilmiş modellere yönelin.
    bütün uyarılara aldırış etmeden gidip 7 metre uzunluğunda ve arka tarafı sonradan monte edilmiş bir karavan aldığınızda kendinizi yedek parça stresine hazırlayın. ülkemizde çok yaygın olmayan karavan modelleri nedeni ile yedek parça sıkıntısı son derece fazla hissedilir. bu nedenle campervan araçlar son derece işlevlidir. kendi aracım volkswagen transporter ikinci el olarak satın aldığımda 250.000 km gitmiş bir araçtı ve hiçbir parça sıkıntısı çekmeden ağır bakımlarını yaptırabildim, tabi karavana harcayabileceğiniz 60.000tl kadar paranız varsa bu durum istisnadır sıfır km istediğiniz bir minibüsü alıp arka tarafını* keyifle istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz, kullandığınız araç güncel bir araç olacağı için yedek parça sıkıntısı da çekmezsiniz.

    sonuç olarak karavan almak yerine karavanı olan bir arkadaş bulun.*
256 entry daha
hesabın var mı? giriş yap