• pınar karşıyaka'nın 1991 doğumlu genç oyun kurucusu.
    geçtiğimiz yıl bir ara duke university'de amerika basketbol milli takımı baş koçu mike krzyzewski’nin başında bulunduğu kampa katılmıştı, epey beğenildi gelecek vaadediyor diye duyumlar gelmişti. karşıyaka'nın 3. olduğu türkiye genç erkekler basketbol şampiyonasında da başarılı maçlar çıkarmıştı.
    bu yıl pınar karşıyaka'da az da olsa süre almaya başladı. kısa boyunun avantajını kullanan, hızlı ve çevik bir oyuncu. savunmada hareketli ve istekli, her topa refleks gösterebiliyor, top çalma girişimlerinin yanında ribaunlara dahi atlıyor o boyuyla, faul problemine girmediği takdirde büyük avantaj kendisi için. hücumda da yüksek top hakimiyeti ile top kaybı yaşamıyor, hızını kullanıp oyuncuya yaklaşarak sade paslar veriyor, asist yeteneğini de gösteriyor. tek eksiği şut cesareti gibi geliyor bana bir süredir, onu da geliştirirse geleceği parlak görünüyor.

    gökper gen'in kiralık verilmesinden sonra takımda 2. oyun kurucu konumuna yükseldi. 1. oyun kurucu david holston'un sakatlığı şu dönemde kendisi için bir fırsat olacaktır.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap