63 entry daha
  • kendisi-conan-nbc arasında olan biten hakkında dünkü programında kendi tarafından durumun ne olduğu hakkında ciddi bir açıklama yapmıştır:

    http://hollywoodinsider.ew.com/…tonight-show-plans/

    leno'ya kin kusmak çok popüler ama anlattıkları pek de yanlış değil. özetle diyor ki:

    "2004'de nbc yöneticileri bana gelip, conan o'brien'ın başka kanallardan teklifler aldığını ve onu elden kaçırmak istemediklerini, bu yüzden tonight show'u ona vereceklerini söylediler. ben onlara 12 senedir rating'lerde 1 numara olduğumuzu söyledim ama bunu devam ettirebileceğime inanmadıklarını belirttiler. 2 numaraya düşersem o zaman beni kovun dedim ama biz kararımızı verdik dediler. ben de tamam dedim. conan'ı burada suçlayacak bir şey yok. kendisi ile bu olaydan sonra konuştuk. bir problemimiz yok. yöneticilerin sık sık yarattıkları bir durum bu. ben de geçmişte yaşananlar (letterman ile kendisini kasdediyor) bir daha olmasın diye ayrılmayı kabul ettim."

    "2009'da programı devredene kadar 1 numara kaldık ve programı devrettim. programı bıraktığımda kontratımın bitmesine 8 ay vardı. nbc'ye kontratımı feshedin dedim. kabul etmediler. seni burada tutmak istiyoruz, prime-time'da bir şova ne dersin dediler. çok kötü bir fikir, hayatta tutmaz dedim. biz araştırmalar yaptık, anketler olumlu sonuçlar veriyor dediler. ekibimi koruyup koruyamayacağımı sordum. kabul ettiler. 2 sene garanti verdiler. ilk bir kaç ay, csi gibi dizilere rakip olacağından zorlanacaksın ama daha sonra başarı gelecektir dediler."

    "yayına başladık ve rating'lerimiz kötü geldi. bu arada conan'ın programının ratingleri de, daha biz yayına başlamadığımız yaz aylarında da, kötü gidiyordu. benim programımın başlamasının ona faydası olacağını düşündüler ama bu da olmadı. daha sonra bana gelip, programını bitiriyoruz dediler. ben de kabul ettim, o zaman bırakın gideyim dedim. gene kabul etmediler ve senden faydalanmak istiyoruz dediler. ne yapabilirim ki, beni iki kere kovdunuz, hala ne faydam olacak diye sordum. şovunu 11:30'da yarım saat yap, conan da senden sonra başlasın dediler. yarım saatlik bir şov çok hoşuma gitmemesine rağmen, 10:00'daki şovum başarısız olduğu için kanala karşı kendimi mahçup hissediyordum ve hayır diyemedim. conan'ın bu fikre evet diyeceğine emin misiniz diye sordum. kesinlikle evet dediler. bu sırada ne menajerim, ne bir temsilcim yanımdaydı ve el sıkıştık."

    "bu olay sonrası gazetelerde conan'ın saat 00:00'da tonight show'u yapmak istemediğini okudum. nbc bana gelip, conan şovu istemezse sen yapar mısın dediler. evet, eğer o istemezse yaparım, böylece ekibimin de benle çalışması mümkün olur dedim. durum böyle. görünüşe göre, emin değilim ama 11:30'a geri dönüyoruz. conan çok iyi bir insan, bir centilmen. ona karşı içimde kötü hiç bir şey yok. bu işler böyle. rating alamazsan, şovunu kaldırıyorlar. bu şehirde, ne yaparsan yap, rating alıyorsan, seni tutarlar. nbc'nin çözümü bu oldu. yarın bazı şeyler daha netleşir diye umuyorum."

    leno açısından durum böyle. conan'ı daha çok sevebilirsiniz, ancak leno'nun yaptıklarının, her söylediği illa doğru olmasa bile, 2004'de rating'leri bir numara olan bir şovu elinden almaya çalışan conan'dan daha kötü olduğunu gösteren bir şey göremiyorum. herkes kendi menfaatini kolluyor. conan belki daha komik, ama bu leno'yu canavar yapmıyor.
127 entry daha
hesabın var mı? giriş yap