7 entry daha
  • yalan bir darbe planıdır, taraf gazetesinin uydurmasıdır.

    bir kere bu ülkede darbe olmaz, askerimiz de darbe yapmaz. yaparsa da adı darbe olmaz. yönetime el koyma olur adı. bu hep böyle olmuştur. siyasi iktidar ülkeyi yönetilemez duruma getirdiğinde asker de yasaların kendilerine verdiği cumhuriyeti korumak ve kollamak görevini yerine getirir. bu olay emir komuta içerisinde olduğu için de adı darbe olmaz. ama malesef aptal demokratlar bunu bir türlü idrak edemiyorlar. askerin yönetime el koymasını sanki bir darbeymiş gibi gösteriyorlar. yazık.

    yönetime el koymalar genelde siyasi iktidar ülkeyi yönetilemez duruma getirdiğinde olur ama 27 mayıs var o ayrı tabi. orada özel durumlar vardı. genelkurmay başkanı da iktidardan yanaydı. ülke de kaoa ortamı hakimdi. siyasi iktidar üniversite öğrencilerini öldürüp kaldırım taşlarının altına gömüyordu. bunu gören şanlı türk ordumuzun şerefli albayları genelkurmay başkanının da iktidar yanlısı olmasından mütevellit harekete geçerek cumhuriyetimizi korumak ve kollamak görevlerini yerine getirdiler.

    12 mart'ta da bu böyle oldu. ortalık karman çorman olmuştu. gençler birbirlerini vuruyordu. kan gövdeyi götürmesin diye şanlı türk ordumuzun şerefli subayları cumhuriyeti korumak ve kollamak görevini yerine getirdiler.

    12 eylül'de de böyleydi. ülke yönetilemez hale gelmişti. her gün 20 tane insan ölüyordu. insanlar evlerinden çıkmaya korkuyorlardı. bunu gören şanlı türk ordumuzun şerefli subayları emir komuta içerisinde cumhuriyeti korumak ve kollamak görevini yerine getirdiler.

    28 şubat'ta da böyle oldu. irtica almış başını gidiyordu. sokaklarda tarikat şeyhleri cirit atıyordu. bunu gören şanlı türk ordumuzun şerefli subayları başbakanın kulağını çekerek cumhuriyeti korumak ve kollamak görevini yerine getirdiler.

    27 nisan'da bu böyleydi. bir kaç tane okulda çocuklar başı örtülü bir şekilde ilahi söylemişlerdi. eşi başörtülü bir şahısın cumhurbaşkanı olma tehlikesi vardı. bu kötü gidişatı gören genelkurmay başkanımız da bir muhtıra verdi.

    şimdi sorarım size bunların hangisi darbe? sanki asker daha önce darbe yapmış gibi bu gün darbe planları ortaya çıkıyor. nereden çıkıyor bunlar?

    bunlar orduyu yıpratmak isteyen taraf'ın uydurmasıdır kesin. inanmıyorum bu habere. *
336 entry daha
hesabın var mı? giriş yap