• bin tane tuş var burada, birine basınca beşi birden kapanıyor, üflüyorum üflüyorum ses çıkmıyor diyenler için dev hizmet.

    öncelikle flüt satın alabileceğiniz her dükkanın size söyleyeceği gibi, aradaki büyük fiyat farkına kanıp, made in china flütlere meyletmeyiniz. ticari strateji değil o. hakikaten çin flütlerinden güzel ses almak çok zor, üstelik de çok çabuk mundar oluyorlar. yamaha'nın alt modelleri yeni başlayanlar için uygun olacaktır. nikel kaplama bir flüt alacaksanız, alerjiniz olmamasına dikkat edin. maddi durumunuz el veriyorsa, gümüş alın. olmadı bozdurur satarsınız sonra, yatırım olur.

    flütünüzden ilk sesi çıkartmak için, boş bir soda şişesiyle alıştırma yapabilirsiniz. alt dudağınızı hafifçe geriye çekip, şişeyi tam ortaya denk getirin, nefesinizi mümkün olduğunca küçük bir noktaya ve aşağıya doğru üfleyin.

    daha sonra google'a girip, flute charts yazın. çıkan çizimli, örnekli, konu anlatımlı metodlardan birini açıp, temel parmak tutuşlarını öğrenmeyi ve gamları çalmayı deneyin.

    bir notayı üst oktavdan çalmak için, daha kuvvetli, alt oktavdan çalmak için daha hafif şekilde üflemek gerektiğini unutmayın.

    (bkz: ukte candır)
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap