4 entry daha
  • turkiye'nin ekonomik ve belki de siyasi, fiili haritadan silini$ini (bu insanlara gore bunun olmasi ihtimaldir)amerika'da amerikan kanallarindan izlemeye niyetli bir kisim kansiz tohumun yaptigi hareket. turkiye'mizin televole sanatcilari camiasinda da oldukca yaygindir. cumhuriyet bayrami'nda elinde bayrakla poz veren bu $erefsizler, bacaklarini bir amerikan doktor'un onunde ikiye ayirirlar. onlar daha iyi ayiriyomu$.
    bir tezgah, bir ekmek teknesi kurmu$, bununla da iyi para kazanip varlik sahibi olmu$ ailelerde de bu ali$kanlik veba gibi yayilmaktadir. bu hareket bazen e$ dosttan bile gizlenmektedir. mesela $u fiks bir hikayedir:
    "- kadin hamile kalir. cevreye kadinin bilmemne hastasi oldugu, bunun tedavisinin en iyi amerika'da yapildigi, saglik icin paradan kacilmayacagi (burada bir de acindirma var bakin) 1-1.5 yilligina kocasi ile amerika'da kalacagi ve tedavi olacagi soylenir. bu esnada kadin amerika'da hamile kalir, oradayken de orada doguruverir!!!" bu $erefsizler yuzsuzluk ve yalanciligin son noktasinda yaptiklari adiligi, ibne etiketini ta$imadan yapmaya kasmaktadirlar.
    lakin bu adamlar da senin benim gibi zafer bayrami'nda tatil yapar, bu adamlar da $ehitlere okutulan dualarin sonunda " -amin" derler.
    cok ofkeliyim cok. tekrar burada kesmek istiyorum.
233 entry daha
hesabın var mı? giriş yap