8 entry daha
  • politik ve ekonomik birikimi açısından türkiye'nin ender yetiştirdiği siyaset adamlarından. teşkilat içinde ve politika çevrelerinde efendiliği, uygarlığı ve mütevaziliği ile kendisine selam durulan güzide insan.
    uzun yıllar erbakan'ın prenslerindendi. parti yönetiminde başta erbakan olmak üzere yobaz kadronun yerini gençlere bırakması gerektiğini dile getirdiği için adeta afaroz edildi. fazilet'in kalesi sayılan konya'da tertip edilen mkyk toplantısında kendisine oturması için bir sandalye bile verilmemiş üstelik partinin kudurgan gençleri tarafından sözlü tacize uğramıştır.neden böyle bir grubun içinde kaldığına bir türlü anlam veremezken tayyip erdoğan ile yeni oluşumun temellerini atanlardan biri oldu.
    kendisi tayyip erdoğan'dan başbakanlığı alabilecek ve onu bir daha geri vermeyecek kapasitede bir akp kurmayıdır. kayseri'lidir. ama tipik kayserili mizacının -açgözlülük, hırs, fırsatçılık, paragözlük, pintilik- çok dışında bir yaratılışa sahiptir. eğer başbakan olarak atanırsa özellikle dış politikada ve ekonomide ülke coşar, taşar, sular seller gibi çağlar.
5287 entry daha
hesabın var mı? giriş yap