7 entry daha
  • ülkemizin hukuk devletinden çok guguk devleti olduğunu gösteren soruşturmadır.

    gözümüzün içine baka baka saçmalıkları bize "hukuk devleti, hala bir yerlerde adalet yaşıyormuş" diye yutturmaya çalışıyorlar ya, anlamak mümkün değil. mit erzincan bölge müdürlüğü aranıyor, eskişehir'den jandarma genel kumandanı tutuklanıyor, başsavcıyı "özel yetkili (ne demekse)" savcı tutukluyor, sonra bunların hespi bir şekilde ergenekon'a bağlanıyor. bağlanma noktası nedir, iki gizli tanığın "olm bunlar ergenekoncu, şunları şunları yapın sonra polisin üstüne atın dediler bize" ifadesinden başka bir şey değil. daha o gizli tanıkların gerçekten tanık olup olmadıkları bile belli değil. ergenekon'da osman yıldırım gizli tanık olarak dinlenmiş, sonra gizli tanık olmayan osman yıldırım da gizli tanıkın söylediklerini doğrulamıştı mesela. kendi dediğini doğrulayan kişilere kaldı sonumuz.

    tsk bile sorgulansın diyorsunuz da ismailağa cemaatine dokunulunca neden bağırıp duruyorsunuz, bırakın ismailağa cemaati de araştırılsın, korkunuz yoksa zaten bir şey çıkmaz dediğiniz gibi. bu soruşturmanın başsavcıdan alınıp "özel yetkili" savcılara verilmesi de ayrı bir saçmalık, hukuk sistemimizde "özet yetkili" sıfatı olan savcı mı var? bu savcı "cumhuriyet" başsavcısından daha mı yetkilidir? bu yetkiyi kimden almıştır, yasadan almadığı görülüyor.

    özetlemek gerekirse cemaate dokunan yanıyor, iftiralar diz boyu, sonra bir de müslümanlık deniyor. önce kul hakkı ne demek onu bilelim sonra cemaat olalım.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap