7 entry daha
  • moderasyonun keyfiyet unsurunu doruğa çıkartan bir suistimal gerekçelendirmesi. sözlük konuşma dilinde başlık doluyken, siz konuşma dilinde bkz. verince, eğer bkz.'lanan başlık boş ise hazır olun moderatör size bundan dolayı güzel bir abuse notu çakabilir. eğer sizin sosyal çevrenize falan hakim değilse, sizin verdiğiniz bkz nin klasik bir kalıp olduğunu falan anlayamaz, şuna bak soktuğu lafı bakınız içinde vermiş der.

    örnek:
    başlık: ben pipim ful simetrik
    entry: bkz. amma attın yahu

    şimdi burada amma attın yahu boş bir bkz ve sözlükte daha önce dile yerleşip oturmadığı için durum size patlıyor. (bkz: yok öyle bişi) yazsaydınız, 2003'te birisi orayı doldurdu diye yırtacaktınız! muhtemelen bu tür başlıklarda belki tehlike olmaz ama:

    işin en can sıkan yani, bu gerekçenin kullanılmasında rastgelelikten öte, yazdığız başlıktaki dünya görüşünüzün etkili olduğu kokusu gelmesi. öyle çok gaz ve heyecanlı arkadaşların dadandıkları başlıklarda özellikle dikkat etin, çünkü ispiyonlanma yoluyla (legal olduğu halde) moderatör'e gider entry'niz, sonra da entry kurtulur siz kurtulamazsınız.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap