• o da herkes gibi belli saatler içerisinde, hayatını kazanan insandır sonucunda. yaşları genelde 20 ila 30 arasında değişim gösterse de, benim sinirim asla değişmeyecek olan insanlardır.

    hayatım boyunca belki 3 tane buz pateni pisti görmüşümdür. belli zaman aralıklarında sık olarak yapmışımdır buz pateni sporunu. öyle çok iddialı değilim ama, kayıyoruz elimizden geldiğince. lakin ben çok sinirliyim buz pateni pistinde çalışan bu adamlara. kendileri bu mevkii de çalışmak için kim bilir kaç yıl kaymışlardır, e kolay değil tabi hem düzgün kayıp, hem de kayamayan insanlara bu sporu öğretmek, öğretmese de düşmelerini engellemek. aslında sevap da bi yerde.

    ama gelin görün ki bazı tipler var, ben bunu şimdiye kadar gördüğüm 3 pistde de gördüm, çok şımarık lan bu adamlar. hadi kızlara yazıyorsunuz yardım etme ayağına, ama amatör erkeklere neden artislik yapıyorsunuz ulan. eleman zaten ayakta duramıyor, neden yanından hızla geçiyorsun?, neden 360c salto yapıp geçiyorsun? neden durma işlemi sırasında adama buz atıyorsun? manyak mısın olm sen? bak bir gün çok ters bi adama denk gelirsin sempatik falan dinlemez, anakara üstüne alır seni aşağıya o zaman anlarsın anyayı konyayı.

    alın çocukları kucağınıza, gezdirin onları buz istinde, takın hatunları kolunuza yapın şovunuzu. ama ilişmeyin ilk defa buza çıkmış yurdum er kişisine. bana yapsanız zaten deliririm de, izliyorum yapıyorsunuz insanlara ben kızıyorum.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap