101 entry daha
  • [başlamadan önce: o kadar süperse kendine niye hiç yaptırmadın/yaptırmayacaksın diye gelmeyin, kalbinizi kırarım. öptüm, kib.]

    anal seks cinsel ilişkiler bazında en yüksek komplikasyon yaratma olasılığı olan ilişki türlerinden biri, evet. ama öpüşmenin bile riski var. ne yapalım yani onu da bırakalım? [hah gerçi onu da öneren politikacılarımız olmadı değil.]

    domates kabuğunu unutun. manyak mısınız lan siz? hele hele yeni başlıyorsanız kati suretle enema kullanın, kesin, temiz. enema almaya da utanıyorsan anal seksi boşver. porno falan izle.

    genişletme işini ciddiye alın. vajina değil bu, 5 dakika parmağını soktun diye hazır olmayacak. latex eldiven kullanın, yani ilk etapta gidip de fetiş bişi almanız gerekmiyor, bildiğiniz doktor eldiveni iş görür, ama dikkatli olun, yırtıldı mı bi anlamı yok.

    hatta benden size tavsiye ilk bi kaç giriş çıkışta, penetre eden taraf efendi efendi dursun, diğeri hareket etsin, böylece hayvanlık yapma olasılığınızı baya bi azalmış olursunuz.

    anal seks hayvanlık yapma arenanız değildir. aksine vajinal seksten ve oral seksten çok çok daha fazla dikkatli olmanız gereken bir bölge.

    kadının erkeğe anal seks yaptığı alt türe pegging denir. strap on dildo kullanılır. heteroseksüel erkekler de bunu sever, gizli homoseksüel olduğunu düşünmenize gerek yok, gayet anatomik bi reaksiyon. zaten bi adam erkeklik kompleksine girmemesi ekstra çekici bi şey, deneysel de takılıyorsa... [bu aşamada deneysel sözlük erkeklerine selam ediyormuş gibi olmadım mı?... hahah. yok en iyisi hatunlara selam edeyim ben. heh.]

    pegging ya da lezbiyen sekste anal seks söz konusuysa strapon ile beraber prezervatif kullanmanızı tavsiye ederim. hatta genel olarak, vajinal sekste de, prezervatif kullanılabilen tüm oyuncaklarla -buttplug, dildo- kullanmak iyi bir fikir.

    eğer ki bir hatuna anal seks yapılıyorsa vajinal stimülasyon için vibratör kullanmak müthiş olabilir. bullet vibrator ya da hitachi magic wand ideal adaylar.

    son olarak: canı/canınız acıyorsa bişiler yanlıştır. karşı tarafı tatmin etmek için katlanmayın. sizin ne hissettiğinizi/sağlığınızı sallamıyorsa direkt şutlayın. yok ben mazoşistim ama falan diyorsan da, manyak mısın lan sen, bdsm öyle bişi değil. oha. kalıcı hasar bırakmak salaklık.
    ..ve lubricantlar kutsaldır.

    (bkz: femdom) (bkz: buttplug) (bkz: bdsm) (bkz: ky) (bkz: ann summers)
558 entry daha
hesabın var mı? giriş yap