6 entry daha
  • yuppi ! cbp bizi yeni ürünlerinden uzun süre mahrum bırakmıyor, önümüzdeki aylarda mini bir albüm çıkarmayı planlıyormuş.. albümü önümüzdeki mayıs ayı civarı avrupa turnelerine yetiştireceklermiş inşallah ! valla kendileri vermiş bu müjdeyi :

    http://blogs.myspace.com/…29249398&blogid=528609118

    bu kez 2009'da yarattıkları 2 cd'lik box-set "the resurrectionists" ve "night raider" ve bunlardan seçme şarkılardan oluşan "200 tons of bad luck" gibi bir karmaşa daha yaşanır mı bilinmez artık.. zaten myspace sayfalarında da 200 tons of bad luck için şöyle demişler: "ikili box-sete sahipseniz, bunlardan seçilmiş şarkılardan oluşan 200 tons of bad luck'a da fazladan para bayılmanıza gerek yok.. tabii illa bu seçme albümün muhteşem artwork'üne (kapak mı deseydim, resimleri mi, o mu, bu mu, ne ?) sahip olmak istiyorsanız veya manyak bir koleksiyoncuysanız ("hepimiz öyle değil miyiz?" diye de parantez içine şeytmişler), orası başka..."

    avrupa turnesi demişken, buralara da bir el atsalar diye içi gidiyor insanın.. konserlerine gelecek kelle sayısını önemsemiyorlarsa tabii.. bir de kim akıl edip onlara sponsor neyin olur, orası bilinmez amma olur da gerçekleşirse bu olay, biz 3-5 sabinin hayır dualarını alacakları garanti.. ben şimdiden istihareye yatıyorum..zzzzzz....
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap