125 entry daha
  • "ezilmiş halkın, ezilmiş takımıymış"

    "peki altay ne o zaman?" diye sordurtan takımdır.

    (bkz: 31 mayıs 2003 diyarbakırspor elazığspor maçı)

    süper ligte vasat bir futbolcu bile olmayan eren...

    http://www.youtube.com/watch?v=u4cchmo_7w0

    ...böyle bir gol attı. altay küme düştü, elazığ ligte kaldı. bugün o maçta şike olmadığını iddia eden kimse yok. hatta o dönem görev yapmış teknik adam ve oyuncular bile itiraf etti. yaptırım uygulandı mı? "ezilmiş kentin, ezilmiş takımına" bir yaptırım uygulanmadı.

    (bkz: 13 mayıs 2001 diyarbakırspor altay maçı)

    bu maçın dünya'da benzeri yoktur eminim. bir maç düşünün futbolcuları taciz ediliyor, ligin en önemli maçının canlı yayını iptal ediliyor, jenaratörler devreye girmiyor, vb ve bu maçla ilgili bir iddiayı cevaplamamış takım diyarbakırspor. tüm futbolcular, o dönem görev yapmış polisler, gazeteciler, trt ekibi, herkes şahit. yaptırım uygulandı mı? "ezilmiş kentin ezilmiş takımına" yaptırım uygulanmadı.

    maçtan sonra altay 2.lig'te kalıyor, diyarbakırspor önemli bir virajı atlatıp 1.lig'e çıkıyor.

    (bkz: http://www.youtube.com/watch?v=nbfj1suuihs)

    daha niceleri yaşandı bu ülkede, diyarbakır sayesinde. her defasında "üzerimizden oyunlar oynanıyor" dendi, demagoji yapıldı ve geçiştirildi. bunlar basit 2 örnek. futbol topunu görse bomba sanacak adamlar, taraftar kisvesi altında türlü militanlıklar yaptı, diyarbakırspor kulübü de seyretti.

    sonuç olarak, sütten çıkma ak kaşık olmayan bir takım diyarbakırspor. eğer hala diyarbakırspor'u savunanı varsa, şu 2 maçı izlesin ve mantıklı bir açıklama getirsin bakalım.

    ister kabul edilsin, ister edilmesin, skandalların takımıdır diyarbakırspor.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap